- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
Melyik? A Ground Zeroes vagy a Phantom Pain?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez bonyolult dolog, maradjunk annyiban, hogy Kojima többször (MGS2 után, MGS3 után, MGS4 után) ki akart szállni, de végül nem tette.
-
Fitzgerald
veterán
Nem úgy volt, hogy Kojima kiszáll a Metal Gear sorozat fejlesztéséből? Vagy az csak publicity stunt volt?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror
üzenetére
A legjobban várt esemény most nekem is az E3, meg előtte ugye az áprilisi MS buli.

-
fatallerror
addikt
úgy értettem h ami már van arra belehet tehát ps4-re úgy mint az ac4et

volt 1 tweet erről h a sajtósoknak mennek a meghívók de aztán tényleg ahogy mondod ezt már nem bírták reakció nélkül hagyni és cáfolták az áprilist, hülye vagyok még olvastam is

de az tuti h e3-on nem jelentik be, már 2005ben is saját eseményen jelentették be (pont nem rég néztem meg azt az mtv-set
). manapság meg már a nagy cégeknél ciki ha nem sajáton sőt kötelező saját eseményen bejelenteni 
am így h nincs melóm és nem tudom kitölteni az egész napom baromira unatkozom néha szóval alig várom az e3-at h pörögjenek a hírek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror
üzenetére
Nem vettem annak.

Tuti hogy jön egyébként nextgenre is, de mivel multi címnek szánják szerintem, csak ps4-re nem hiszem hogy be akarják jelenteni. Majd jön májusban a nextbox bejelentés (nem áprilisban ahogy számítottunk rá, volt erről egy twitter bejegyzés a napokban) aztán majd utána legkésőbb E3-on jön bejelentés.
"elméletileg a jövő héten v utána küldi szét a ms a meghívókat a 26ai eseményre"
Hja jöhetne nekem is egy.
-
fatallerror
addikt
én is erre gondolok h vmi extraval fog az járni.
talán az lehet az ok h nem merik még bejelenteni a multicímeket next-genre is mert még nem tudják h a sony/ms tudja e tartani az ütemtervet a megjelenést illetően és az meg kellemetlen lenne h bejelentik next-genre is aztán mégis csúszik és rá 4-5-6 hónapra meg már nem adnák ki azokra is csak ha bejelentenék. tehát ezzel h nincs bejelentve nyugodtan aludnak mert nincs hiú ábránd a játékosokban.
e3-ig már látni fogják de legkésőbb a gamescomig h jönnek e tényleg az új gépek és akkor bejelentik, x86 miatt sima ügy átportolnithird party studio csak kevés jelentett be ps4es játékot
elméletileg a jövő héten v utána küldi szét a ms a meghívókat a 26ai eseményre
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
Tuti lesz majd PS4-re valami Director's Cut változat.
-
fatallerror
addikt
mivel x86os lesz ezért fejlesztési költség jóval kevesebb lesz és ami fut pc-n az elfog indulni a konzolon is tehát semmi extrát nem jelentene kiadni a multicímeket az új konzolokra is. nyilván a naughty dogtól v a quantic dreamstől nem várok el ilyet de a nagy multiktól igen
jelen esetben egyértelmű h a fox engine 1 next gen motor ezért illő lenne kiadni rá. elég furán reagált arra a kérdésre is kojima h jön e ps4re( meg úgy alapból next-genre) és fejdöntögetve mosolyogva csak azt mondta h nem kommentálhatja most a next-gent csak a mostanit ami nem így fog kinézni mint amit láttunk mert pc-n futott de nagyon közeli lesz hozzá...
szóval én kizártnak érzem h ne jelenjen meg next-genre is -
$p@rr0w
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
Nem lesz túl gyors az átállás: kb. 70 millió konzol van a jelenlegi generációból az otthonokban, a kövezkezőből egyetlen egy sincs ergo nem is venne senki rá játékot(kizárólag becsült eladásokkkal lehet számolni, de ugye ez sokkal képlékenyebb mivel nem tudnak ennyi mindent pontosan megbecsülni), amiből következik hogy a Sony/Micro. támogatása, és nagyon biztos anyagi támpont is kell ahhoz hogy valaki nextgenre fejlesszen a megjelenése előtt és kb. amíg ki nem derül hogy mekkora befutó lesz.
-
fatallerror
addikt
nem bántásként mondtam...
egyébként nem tudom miért jön még CSAK mostani konzolokra ennyi játék hetekkel a ps4/xbox előtt. nagyon kiakarnak még csikarni abból pénzt így viszont lehet kevésbé tombolnak majd a ps4-ért csak ha az arra bejelentett exkluzív címek miatt nem.
quantic dreams is megmondta h a beyond: two souls nem jön ps4-re, ps4-re másik projekten dolgoznak.
kiadhatnák pedig ps4-re/xboxra is az akkor jövőeket is nem csak a régiekre, elég viccesen hangzik h vmi kijön a régiekre de az újakra nem...
érdekes dolog ez, már nem emlékszem 2005/06ban h volt az átállás de utánanézek az akkor megjelent nagy címeknél h volt de akkor szerintem pont fordítva volt és csak az újakra jöttek ki -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror
üzenetére
nem 2 nappal "nyögték"
Jó ez igaz, csak a GT-s interjúról csak másnap hallottam.

-
fatallerror
addikt
ez csak sima hype, nincs ezzel gond
amilyen mosollyal mondta h nem erősítheti meg a játék formáját (mikor kérdezte a gt-s h 2 külön játék lesz e tehát 2x kell e fizetni) én úgy vélem 1 pakk lesz és akkor 1x fizetünk.kicsit irreális lenne ha japán studio nem adná ki a hazai konzolra főleg h a korábbira (ps3) meg igen dehát van az a pénz.
esetleg még az lehet h valóban 2x kell fizetni és külön lesznek de a ground zeroes ps3-as lesz a phantom pain meg olyan szép mint a pc-n futó demo és ps4-es. ez okos (na nem a vásárlóknak) marketing lenne
vagy 1 csomag lesz, 1x fizetünk de a phantom pain csak next-gen cucc lesz. talán így lehetne legjobban ps4 eladást generálnivagy ahogy mondod valóban megvárják az xbox-ot is és mind2re bejelentik csak ez azért furi mert ps4-re attól még bejelenthették volna (lásd ac4). hasonlóan fura a sztori a bf 4 eseténél is
egyébként nem 2 nappal "nyögték" be utána hanem ezt közvetlenül a konferencia után mondta a gt-s interjúban
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror
üzenetére
"de lehet külön lesznek a dobozban, valószínűleg az egyiket az új la fejleszti elsősorban a másikat csak a japán bázis bár kojima azt mondta h 1 csapatként fognak dolgozni"
Ez is lehetséges.
Én azt nem nagyon vágom hogy kezdetben miért verik át a népet hogy két külön játékról van szó, hogy aztán a GDC-n bejelentsék hogy ugyanaz a két játék, csak ott van ugye a 9éves kiesés.
Aztán egy vagy két nappal később meg benyögik hivatalosan hogy igazából mégis csak két külön játékról van szó.
"az is érdekes h next-gen konzolokra nem jelentették be"
Valszeg lesz arra is, csak megvárják nextbox bejelentését.
-
AS
félisten
Április elseje van

-
fatallerror
addikt
igen mind2 a msg v részét képezi de lehet külön lesznek a dobozban, valószínűleg az egyiket az új la fejleszti elsősorban a másikat csak a japán bázis bár kojima azt mondta h 1 csapatként fognak dolgozni
azt elmondta h tudatos félrevezetés volt h 2 játékként emlegették mert szerettek volna meglepetést okozni.
elmondta h azért lett római 5 mert teljesen új alapokon készül a játék és így akarja másnak mutatni a játékot meg h v mint victoryengem a fox engine prezije lenyűgözött, a művészeknek nagy előrelépés. a különálló ruha is jó. érdekelt nagyona prezi mert ugye a pes 2014et is ez hajtja majd
az is érdekes h next-gen konzolokra nem jelentették be. elmondta h ez pc-n futott ami jobb minőséget eredményez mint a mostani konzolokon de nem sokkal lesz csúnyább azokon se. fura h nincs ps4 bejelentés, félek h ms next gen exkluzív lesz ezért nincs bejelentve a next gen konzolokra :/
mert annak meg nincs érdelme h csak csúnyábban lesz elérhető szóval h nem lesz next gen -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
fatallerror
üzenetére
A legelső GDC-s konferencián még egy játékról volt szó. Ha megnézed a trailert akkor a két játék van összevágva már. A 9 éves korszak igaz és én tippre azt mondom hogy ugyanaz lesz mint anno a MGS2-nél a Tanker és a Big Shell.
Csak hát ugye Kojima most szivatja most a népet.
-
fatallerror
addikt
én úgy emlékszem azt mondta h mind2 nyílt világú lesz csaka ground zeroes a 9 évvel ezelőtti időszak lesz míg a phantom pain a 9 év kóma után.
a gt-s csávó azt is kérdezte h külön kell e megvenni őket vagy 1 csomagban lesz a 2 játék, erre azt mondta h ezt most nem erősítheti meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amilyen mosollyal mondta h nem erősítheti meg a játék formáját (mikor kérdezte a gt-s h 2 külön játék lesz e tehát 2x kell e fizetni) én úgy vélem 1 pakk lesz és akkor 1x fizetünk.