Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz philoxenia #19 üzenetére
Mindenkinek: nem halnak ki a pront lapok.... mindig jobb lesz egy nyomtatott, ha a frissesség nem létfontosságú.
Pl. lehet, igen bambano WC-n, előadáson, buszon olvasni... hordozható.Majd jön az e-papír, de ugye ott se használhatót kapsz, hanem majd évek alatt futtatják fel a használható darabokig lásd mobilkamerák. Összvissz simán van még 10-15 év addig.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
3psilon
aktív tag
válasz philoxenia #12 üzenetére
Én nem akartam kiállni az online sajtó mellett. A Web2.0 csodás dolog, de pl. egy National Geographic mindig jobb lesz papíron, mint az interneten.
A dvd mellékletről meg: a demó nem biztos, hogy mind érdekel, a videótesztet lehet streamingelni.
Ami miatt jó lenne a számítógépes újság, az a teljes játék. Anno a Guru adott jókat: Hitman, Deus ex 1-2, Thief 3... ma már általában nem adnak többet egy középszerű valaminél. Biztos ez népszerűbb, a régi klasszikusok nekem jobban bejönnének (még ha 98-99-es is!).
Egyébként amiért nem jönnek be ezek az újságok, az az, hogy a fele minimum csak előzetes. Meg "hűdejólesz" meg "igaz, még egy év van hátra..." meg "lehet hogy meg sem jelenik", de azért leközölnek 3 képet 2 oldalon. Persze nem tehetnek róla, hogy manapság kevés a játékmegjelenés, de engem nem érdekel, mi lesz, az érdekel mi van.A hardver árútmutatót például nagyon jó ötletnek tartom.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
3psilon
aktív tag
válasz philoxenia #10 üzenetére
Természetesen igazad van.
Ma is bármikor előfizethetsz egy Gamespotra, vagy IGN-re.De nem mondhatják azt, hogy ezt a (csak mivel épp ezt fikázom a szomszéd témában) Crysis leírást nem olvashatod el, mert nem vagy előfizető. Az lenne a harakiri. Így szép, sznvonalas cikkeket írnak, meg fizetősen adnak videóteszteket, pdf útmutatókat, extra letöltéseket.
Pont azt, amit a hagyományos sajtó nem képes nyújtani. (csak a CD mellékleten, de azért meg ugye külön fizetsz)
A betűméretről meg: te nem úgy olvasol újságot, ahogy internetezel. Az újságcikket az elejétől a végéig olvasod, egy internetoldalt csak ritkán olvasol végig. Általában csak átfutod. Fontosabb a jó olvashatóság, a címek, kulcsszavak kiemelése, mint a színes háttér meg a sok csicsa ami csak kifárasztja a szemedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest