Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
45nm-en maga az A9 biztosan nem ilyen nagy két maggal sem. (a 65 nm-es SoC-ok is kisebbek). Azt tudom csak elképzelni, hogy a PowerVR hízott meg ennyire. Egy lapka, egy lapka... ez SoC, nem ez lett volna a kérdés, de idő közben rájöttem, hogy biztosan nem az MPCore A9 a nagy benne. A Tegra 2 is csak 49mm^2.
Amúgy ezt a mondatot nem értem:
"Ez a méret persze annak tudatában nem is sokkoló, hogy a gyártásért továbbra is a Samsung felel, és a technológia maradt 45 nm-es, de a konkurens lapkákhoz viszonyítva ez a kiterjedés nem megszokott."többször is elolvastam, de megfogott. Szóval tudva azt, hogy a Samsung gyártja, már nem is olyan nagy? Miért? Vagy tudva azt, hogy 45nm-es, már nem is olyan nagy? Dehogynem. Marha nagy, de nem azért, mert Samsung vagy mert 45nm...
-
smkb
őstag
Igen, ezaz, foglalkozni kell vele... több időt kell vele szöszölni, mint eddig. Apple politikából kiindulva, nem állítási opció lesz, hanem eleve be kell lőni egyik másik platformhoz is a programot, aztán már eleve a megfelelő verzió települ.... azért ez mind több idő. Amennyiben egy alkalmazás úgy lesz belőve, hogy mindkét cpu magot használhassa, ott is látványos lesz a különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest