- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen sok sok igazságot írtok.
Igen, ezekhez a Mercikhez hobby ként kell tekinteni, különben tökön is szúrhatod magad...
Azért csajozni se utolsó annó saját tapasztalat. Akkoriban azt mondtam jó nekem a szinglisegg, azt amikor meglett a C180-asom másnap lett csajom. Igaz azóta is ő van. Csak ezt el ne olvassa, me hétvégén nem kapok majd kajátPedig tudok magamra főzni, mosni, takarítani. csak nem úgy ahogy ő szereti. Ha takarít olyankor inkább elküld. Az meg nekem pont jó szerelni ilyesmi. Na jó már megint írom a marhaságokat, nemhogy lapos lenne a szám
Igen a W210 esetében ha a motor megkapja a minimális karbantartást, akkor még a CDi esetében lévő mini törp ördög turbót is beleértve, lerohad róla a kaszni. Tarthatod te száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, akkor is rohad.
Alkatrész meg ennyi idő után hogyne lenne, nézzétek meg az orosz videókat azok annyi kocsit törnek, hogy egy videó alatt egy átlag Magyar bontó már tele is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak erős idegzetű autómániásoknak és szerelőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest