Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz TheShow #5 üzenetére

rendben, hogy melegétel-utalványt melegételre lehessen költeni... mármint olyan helyeken, ahol a cégnél saját kajálda van, ami olcsó, aránylag normális és elfogadják... de ez egy ekkora telephelyen nem működik már, ahol melózok... (kevesen vagyunk, soha nem lesz itt étkezde) a közelben 1 vendéglő van, ahol normális a kaja, de ott el sem fogadják :( ez így szívás... örültem, hogy vehettem rajta húst meg amit épp kellett... pazarlásnak tartanám viszont mekdonálcban és hasonló helyeken elverni...

azon gondolkozom, mi lehetne a legjobb felhasználás: eddig olyan ötleteim vannak, hogy időszakosan a pizzarendelés belefér (eddig is megvolt néha), mert az 2személyre megáll 2000 alatt... felderítem a környéket majd és valami olcsó/jó étterem is beleférne néha... meg ami nem rossz ötlet: közelben egyik vendéglőben akkora 2személyes tálat adnak 4-5ezer körül, hogy az 2személyre 2napi kajával felér... egész hétvégére meg lehet oldani belőle a kaját néha... felderítés kell... (mekdonálc, börgerking, stb alapból kilőve)

#6: hát tényleg nem jó, de ez van :( most tervezgettem, hogy ha elolvad a hó nagyjából, akkor a megszokott boltban ellövöm a múlthavi csekkeket, de ez így ki fog maradni... (bringával szoktam bevásárolni és nem jó a jégen manőverezni 10-15kg hasznos teherrel)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés