Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
rendben, hogy melegétel-utalványt melegételre lehessen költeni... mármint olyan helyeken, ahol a cégnél saját kajálda van, ami olcsó, aránylag normális és elfogadják... de ez egy ekkora telephelyen nem működik már, ahol melózok... (kevesen vagyunk, soha nem lesz itt étkezde) a közelben 1 vendéglő van, ahol normális a kaja, de ott el sem fogadják
ez így szívás... örültem, hogy vehettem rajta húst meg amit épp kellett... pazarlásnak tartanám viszont mekdonálcban és hasonló helyeken elverni...azon gondolkozom, mi lehetne a legjobb felhasználás: eddig olyan ötleteim vannak, hogy időszakosan a pizzarendelés belefér (eddig is megvolt néha), mert az 2személyre megáll 2000 alatt... felderítem a környéket majd és valami olcsó/jó étterem is beleférne néha... meg ami nem rossz ötlet: közelben egyik vendéglőben akkora 2személyes tálat adnak 4-5ezer körül, hogy az 2személyre 2napi kajával felér... egész hétvégére meg lehet oldani belőle a kaját néha... felderítés kell... (mekdonálc, börgerking, stb alapból kilőve)
#6: hát tényleg nem jó, de ez van
most tervezgettem, hogy ha elolvad a hó nagyjából, akkor a megszokott boltban ellövöm a múlthavi csekkeket, de ez így ki fog maradni... (bringával szoktam bevásárolni és nem jó a jégen manőverezni 10-15kg hasznos teherrel)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Lenovo Legion Go makulátlan állapotban, 2029.06.06-ig kiterjesztett garanciával, üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ez így szívás... örültem, hogy vehettem rajta húst meg amit épp kellett... pazarlásnak tartanám viszont mekdonálcban és hasonló helyeken elverni...