Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ez rendben is van. Mármint a törekvés, hogy a kapott juttatást arra használja fel az ember, amire azt valóban kapja, és amire valóban való.
Nekem igazából azzal van bajom, hogy ezzel szemben a hideg étkezési utalvány nem került bele a kedvezményes körbe, illetve hogy ezt a "kis" szigorítást nem lehetett az adóváltozásokkal együtt közzé tenni.

Egyébként én is kapok (pontosabban én választottam) meleg étkezésit, de én azt arra is használom, hogy rendelek, valami kajálda, étterem, McDonalds, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest