Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem nightwish-angels fall first albumra fogok aludni...
régen is, ha bajom volt, betettem kellemes hangerővel loop-ba és úgy aludtam... kikapcsoltam az összes gondolatomat és élveztem a zenét
most meg mást nem zavar...
1éve is volt ilyen vele, hogy hazament pár napra, de gyorsan meggondolta és utána sokkal jobb lett minden... ebben bízok most is, de mindenestől hazacuccolt... otthon meg tudom, hogy egyoldalról a többiek miatt nem fogja jól érezni magát és ahogy lecsillapodik és gondolkodik, majd máshogy lát mindent... ismerem eléggé... hirtelen meghoz néha olyan döntést, amit utána megbán...
#40: nem fogok visszaszokni... habár egyik ismerősöm jól megmondta anno: "aki egyszer rászokott, az utána soha nem tud leszokni... max. csak nem gyújt rá sokáig"
de én nem fogok visszaszokni sem... 1-2 napig lehet, hogy kell, de utána hagyom is megint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest