- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is bízok azért benne, hogy visszajön... erre is van egy elcsépelt mondás:
"ha szeretsz valakit, akkor engedd szabadon... ha visszajön hozzád, akkor a tiéd... ha pedig nem, soha nem is volt a tiéd..."
itt van előttem a dobozában az a kis brillgyűrű, amivel eljegyeztem és ma visszaadta... ugyanúgy csillog, mint a nagy napon... feltörnek a fájdalmas emlékek sorban...
reggel még azt beszéltük, hogy csak néhány ruhát visz magával és csak addig költözik külön, amíg nem tisztázódik benne minden... szülei mondták, hogy ne szórakozzon így (mert ilyet már eljátszott 1éve), hanem költözzön mindenestől...
most szerintem otthon pakolja ki a cuccokat és ez eltart délutánig is... délután meg visszahoz 1-2 dolgomat és elviszi azt, amit itt felejtett... szerintem kelleni fog neki 1-2hét, mire tisztán lát mindent... 1.5évet nem lehet kitörölni 1 pillanat alatt... ő meg úgy láttam, hogy magába fojtott minden érzést és csak mondogatta: "költözni akar... költözni fog..." (mintha magát biztatná, hogy ez lesz a jó megoldás, de közben teljesen bizonytalan...) ismerem és tudom, hogy mással sem jönne ki jobban a dolgai miatt... elég jól tudok mindent tolerálni, de néhány dolog még nekem is sok volt... majd kiderül mi lesz... én itt fogom várni... egy darabig... és a gyűrű is... szerintem, ha ezen a mélyponton túllépnénk, sokkal magasabb szintre juthatna a kapcsolatunk... az a rossz, hogy kisebb veszekedéseink soha nem voltak... talán idő közben meg kellett volna mindent beszélni, hogy ne gyűlhessenek folyamatosan a problémák és ne jussunk ide...
(kiteregetek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest