Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Szia!
Próbáld ki és bekapcsolni a jobb kattot. Ha kikapcsoltad, a gépet ne újra indítsd, hanem kapcsold ki, majd be. Ha nagyon ujjlenyomatos azt is érdemes takarítani. Ha nem jó (márpedig nekem sikerült) akkor szerintem recovery ha nagyon idegesít. Sajna nem kiforrott a win 8 érintések tekintetében. De nekem működik ha kikapcsolom.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
rbertkrl
aktív tag
Az appoknak a telepítési helyét én is próbáltam babráéni, sikerült is. Le is írom nyomban hogyan, de csak is SAJÁT FELELÖSSÉGRE ugyanis előjöhet a "Nem sikerült letölteni az alkalmazást" emoatt, meg amiatt és csak a recovery segít rajta. Legalábbis nálam. Na szóval, nyitsz egy rendszergazdai regedit-et és ezt az utat kell végigjárni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppxItt egy PackageRoot-ot kell keresned és ott tudod beállítani a megfelelő elérési utat a windows appoknak. De mindenképpen csinálj egy megfelelő mappát neki. Nehogy baj legyen és kitöröld, stb. Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Marcika80
tag
Sziasztok. újabb tuning: cpu hűtésére vettem pasztát, bekentem a lapkát. arra raktam egy 10forintost bordaként. a 10 forintost szintén bekenve, hogy a hő elvezetővel találkozzon a hátlapján. Talán így már nem fog melegedni még egy picit sem a gép. Szal hűtés gond megoldva .
-
Marcika80
tag
Valószínű hogy a processzor melegszik fel tojás sütésre alkalmas hőfokra. Nálam megoldódni látszik ez a hő probléma. Én mikor elkezdtem barkácsolni a géppel, azaz akumlátort le választottam a táblagép inverteréről, és a helyett egy adaptert csatlakoztattam rá, egyuttal hővezetőként be kentem pasztával a cpu tetejét majd rá helyeztem egy 10 forintost. aztán a 10 forintost is bekentem, az meg a hátlappal érintkezik. Nem is tudtam. Hogy van ilyen autós játék.. Azt hittem hogy csak androidra van.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
100-110$ egy ilyen minigep kinabol, 2G ram +16/32G ROM es a hdmi-s procival az egyel nagyobbal. kijelzo nelkul persze, de kijelzovel is hasonlo arban van ha ez kell.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Veratrum
csendes tag
Sziasztok!
Mi egy kisgyereknek vettünk karácsonyra ilyen tabletet, és eddig a rövid akku-üzemidőn kívül más gond nem nagyon volt vele.
Azonban segítséget szeretnék kérni a következő témában:
Hol lehetne olyan játékot telepíteni rá (egyszerűbbet, kicsiknek valót, mint pl. a Super Mario, és hasonló szintűek, ügyességi, stb.), amik használhatóak is rajta? És ami természetesen ingyenes.
Az Áruházban nem nagyon van választék ilyen téren. A régi játékokkal meg az a baj, hogy azokat nem érintőképernyőre tervezték.
Keresgettem elég sokat a Google-val, de nem találtam sok használható eredményt. Hétvégéig kellene legalább 2-3 játékot rátelepítenem, de sajnos a munkahelyemen nem tudok ezzel foglalkozni, otthon meg kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna 1-2 címet mondani, nagyon örülnék neki.
Köszönöm előre is!Ui.: Bocsánat, ez új hozzászólás akart lenni, nem válasz... csak rossz helyre kattintottam. Törölni meg már nem engedi a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest