Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veratrum
csendes tag
Sziasztok!
Mi egy kisgyereknek vettünk karácsonyra ilyen tabletet, és eddig a rövid akku-üzemidőn kívül más gond nem nagyon volt vele.
Azonban segítséget szeretnék kérni a következő témában:
Hol lehetne olyan játékot telepíteni rá (egyszerűbbet, kicsiknek valót, mint pl. a Super Mario, és hasonló szintűek, ügyességi, stb.), amik használhatóak is rajta? És ami természetesen ingyenes.
Az Áruházban nem nagyon van választék ilyen téren. A régi játékokkal meg az a baj, hogy azokat nem érintőképernyőre tervezték.
Keresgettem elég sokat a Google-val, de nem találtam sok használható eredményt. Hétvégéig kellene legalább 2-3 játékot rátelepítenem, de sajnos a munkahelyemen nem tudok ezzel foglalkozni, otthon meg kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna 1-2 címet mondani, nagyon örülnék neki.
Köszönöm előre is!Ui.: Bocsánat, ez új hozzászólás akart lenni, nem válasz... csak rossz helyre kattintottam. Törölni meg már nem engedi a rendszer.
-
Marcika80
tag
Valószínű hogy a processzor melegszik fel tojás sütésre alkalmas hőfokra. Nálam megoldódni látszik ez a hő probléma. Én mikor elkezdtem barkácsolni a géppel, azaz akumlátort le választottam a táblagép inverteréről, és a helyett egy adaptert csatlakoztattam rá, egyuttal hővezetőként be kentem pasztával a cpu tetejét majd rá helyeztem egy 10 forintost. aztán a 10 forintost is bekentem, az meg a hátlappal érintkezik. Nem is tudtam. Hogy van ilyen autós játék.. Azt hittem hogy csak androidra van.
-
Marcika80
tag
Sziasztok. újabb tuning: cpu hűtésére vettem pasztát, bekentem a lapkát. arra raktam egy 10forintost bordaként. a 10 forintost szintén bekenve, hogy a hő elvezetővel találkozzon a hátlapján. Talán így már nem fog melegedni még egy picit sem a gép. Szal hűtés gond megoldva
.
-
rbertkrl
aktív tag
Az appoknak a telepítési helyét én is próbáltam babráéni, sikerült is. Le is írom nyomban hogyan, de csak is SAJÁT FELELÖSSÉGRE ugyanis előjöhet a "Nem sikerült letölteni az alkalmazást" emoatt, meg amiatt és csak a recovery segít rajta. Legalábbis nálam. Na szóval, nyitsz egy rendszergazdai regedit-et és ezt az utat kell végigjárni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppxItt egy PackageRoot-ot kell keresned és ott tudod beállítani a megfelelő elérési utat a windows appoknak. De mindenképpen csinálj egy megfelelő mappát neki. Nehogy baj legyen és kitöröld, stb. Remélem segítettem.
-
rbertkrl
aktív tag
Szia!
Próbáld ki és bekapcsolni a jobb kattot. Ha kikapcsoltad, a gépet ne újra indítsd, hanem kapcsold ki, majd be. Ha nagyon ujjlenyomatos azt is érdemes takarítani. Ha nem jó (márpedig nekem sikerült) akkor szerintem recovery ha nagyon idegesít. Sajna nem kiforrott a win 8 érintések tekintetében. De nekem működik ha kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest