Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aron301
csendes tag
Sziasztok ma jött meg a tablet és mikor bekapcsoltam már 1 fiók volt csinálva valami katalin és kéri a jelszót és még nemis lehet csinálni új jelszót csak ha abba belépek de aztse tudom hogy kiaz! már megöl az ideg -.-"
Ha valaki tudja hogykéne megcsinálni azt megköszönném!
még gondolkodtam azon a recovery-n is nemtudom hogy ezen van-e olyan, andoidon meglehetne csinálni.
-
aron301
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem énis egy ilyen tabletet keddre fog megjönni és azt szeretném kérdezni, hogy amint bekapcsolom a tabletet akkor kilehet kapcsolni a frissitéseket vagy akkor nem fog megfelelően működni? A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest