- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
George2
csendes tag
A kérdésem az lenne, hogy az akkumulátor kivehető e, cserélhető e. Ettől függ hogy veszek vagy sem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
beyruth82 #25 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen magyar, én egy helyen találkoztam eddig kínai szöveggel, amikor beállítom az ébresztőórát. Ott alul az oké gomb kínai, de ennyi. A legutóbbi ROM-mal került még egy-két furcsa magyarság is, de ezek egyáltalán nem szembetűnő helyen vannak.
Amit kihagytam még a tesztből: Beállíthatók gesztusok a lezárt képernyőn is alkalmazásokhoz. Tehát pl ha O betűt rajzol az ember, arra azt az appot nyitja meg, amit beállít (én pl az órát). Aztán azt is lehet, hogy zárt képernyőn jobbra-balra söpréssel zeneszámot léptet, lefelé húzásra az értesítősáv jelenik meg. Ja és beállítható a zsebvédelem is (fejlesztői résznél valami tenyér izé a neve), tehát ha a közelségérzékelő fedve van, nem oldható fel a kijelző sehogyan.
-
Nagyon jó lett a teszted.Én is rendelnék egy ilyent telót az eustockrol.Az érdekelne,hogy a menüje teljesen magyar nyelvű vagy azért előfordulnak kínai kriksz-krakszok benne?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#42308056 #11 üzenetére
Töltök fel ma még pár képet, de nem lesz piros x. Kézi módban ISO-t, záridőt, expozíciót és fókusztávolságot is lehet állítani.
A "szelfikamera" amúgy vicces módon tényleg élesebb képeket készít. Vaku mellett viszont nagyon jó a hátlapi is. Délután jönnek a képek, meg felteszem ezt az appot is. -
törölt tag
A szemben lévő macskán tényleg nem látni, de az a selfie kamerával készült. Ezek szerint az jobb lencsét kapott mint a hátlapi
Nem feltétlen zavaró ez a mosódás, Lumia 620-at használok, biztos az is szétmossa a széleket, nem túl szembetűnő ha nem nagyít bele az ember. De pl. a Lenovo Vibe Shot-on szinte egyáltalán nem látni ilyet, csak 100%-osan belenagyítva (16MP-s képekről beszélek).
-
Dave™
nagyúr
válasz
#42308056 #11 üzenetére
Egyedül a "macska felülről" képen látni, hogy kicsit elmosódik, amikor szemből van ott pl. egyáltalán nem. Meg sok egyéb képen sem látni. Tudnék mutatni olyan telefont, ahol tényleg elmosódik. Pl. a Lumia 920-nál sokkal jobban megfigyelhető ez a sarkokban, és az Zeiss lencsés meg OIS-es, nagy érzékenységű szenzorral.
A zaj figyelhető meg inkább meg néha a zajszűrés miatti mosás, de eléggé téma és beállításfüggő. Lehet velem van a baj, de én nem találom gyengének egyáltalán, sőt, szerintem kifejezetten jó képeket készít.
-
törölt tag
Ezt az appot fel tudnád tenni, és megosztanád az eredményét? Feltételezem mindenre piros x-et dob majd, de azért hátha
Gyári kamera egyébként mennyire kalibrálható?
(#10) Dave™: Ha megnézed a sarkokat, nagyon erősen elmosódik a kép. Ez pl. egy negatívum, mondjuk árkategóriájában annyira talán nem vészes.
-
Dave™
nagyúr
Nem tudom mi benne a gyenge, tesztekben is jól teljesített, illetve a flickr-en és a facebookon is teljesen jó képek vannak. Én a Lumia 920-ammal fotóztam végig tavaly a nyaralásom, nagyon jó képek lettek, de az m2 note szerintem érezhetően jobb képeket csinál - nappal legalábbis mindenképpen. A mozgókép gyengécske, azzal egyet tudok érteni, de a célnak megfelel.
-
Csapoati
nagyúr
A Home tényleg hangosan kattan kicsit, de ez legyen a legnagyobb baja. A SIM-tálca és a hangerő gombok viszont nálam tökéletesen illeszkednek (előbbinek talán van egy tized mm-es holtjátékea azért). Lehet, hogy kissé egyenetlen a gyártási minőség.
blackrulz: Igen, ebben iagazad van. Ezért is vettem ezt, nem az m1 note-ot. AZ 5.1-es droid azért még jó ideig nem fog elavultnak számítani. A Z Ultra meg már egyértelműen túl nagy nekem, a LED villanó hiányáról nem is beszélve
-
Magnum_
nagyúr
A hatlapi kamera kisse tenyleg gyenge. Ami meg nekem nem volt szimpatikus a hangosan kattano home gombon tul, a lotyogo sim talca es hangero gombok.
Egyebkent nagyon szep es jo telefon, kar,hogy ezekre nem figyeltek.
-
törölt tag
az előd van nekem, az 60 körül volt, hivatalos update egy darab nem jött rá, a többire is csak béta, sw verzió 4.4.4. nem is fájna ha nem 64 bites proc lenne benne és ki tudná használni mert néha kéne de nem... a kínaiakkal ez a legnagyobb bajom sokszor.
egyébként az xperia z ultra is 60 körül mozog, és abba belefért a 2 giga ram, snap 800, meg egy kellemes méretű kijelző
-
letepem
aktív tag
Szerintem a kamerája elég korrekt! Mit vársz ennyiért ezen csak 200% haszon van
-
csoki46
senior tag
Októberben lehet, hogy én is benevezek ilyen telefonra :-) Addig legalább gyűlnek a tapasztalatok
-
Sanyi.mTs
addikt
Dual sim kezelése milyen?
Nano sim-et szolgáltatótól szereztél vagy kivágattad? -
Csapoati
nagyúr
Ha valami kimaradt volna, vagy érdekelne még titeket, jelezzétek itt és igyekszem pótolni/megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most szeptemberben arra az elhatározásra jutottam, hogy kell nekem egy kínai telefon. Hogy miért? Az utóbbi fél évben...
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest