Hirdetés
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ohbaz.
Akkor nem szólotam bocs, a magam -1,5 -1,5-ével.
Bár sztem kicsit romlottak mostanában. :\Nha de mint mondtam, én nem vitatkozni akarok ezzel kapcsolatban, csak úgymond, a piros sokkal "kivirít" a sorban, sokkal feltünőbb, észrevehetőbb szín, szerintem, mint a kék. Dehát azért vagyunk itt, hogy megmondjuk a véleményünket.
-
kulerr
őstag
-
hát az a nagy büdös igazság,hogy ezen nincs mit magyarázni.
ami sz@r az sz@r,akkor is ha szmokingot adsz rá.
ahogy fentebb is irtam,
el kell fogadnotok hogy ezt most rendesen elb@szták a "dizájnerek".
nyugodtan abba hagyhatják ebbéli tevékenységüket,mert egy kalap sz@rt nem ér.
abszolut semmi érzékük hozzá.
az a legnagyobb baj,hogy nem érdekli őket mit adnak ki a kezükből !az a festő aki ugy festene ki,hogy nekem nem tetszik elsőre.
ugy szaladjon,és olyan gyors autója legyen,hogy soha ne tudjam utól érni,
különben laza 60 nap kórház![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prmcsk
addikt
Mindezeket a szememnek mondd el...
A véleményemmel nem vagyok itt egyedül, de nem mindenki ír ugyanezért ide, hogy miért nem azt "nektek" kéne megfejtenetek...
Szerintem nem mernek "valahol, valakinél és valamiért esetleg cinkessé" válni.
Azt is leírtam, hogy a fiatal szem ezeket a változásokat jobban tolerálja, nem veszi úgy észre, de később viharosan fog eljönni a vámja..."Megszokni": Mit ? Ez nem a szegénység érzete, ez egy érzékszerv, amit nem lehet becsapni. Ha a sót ezredszer nyalom, akkor is só ízű, hiába mormolgatom közben, hogy cukor...
Eddig nem kellett szünetet tartanom a nézésben, olvasásban, írásban, most meg csak annyit vagyok fent a PH.-n, amennyi szükséges. Ha ez volt a cél, remekül sikerült...Amiket eddig írtam az a véleményem és a szememről szólt, remélem leírhattam ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Akkor nem szólotam bocs, a magam -1,5 -1,5-ével.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nem tudom, hogy a Te szemed milyen, de Én rosszabb szemmel, néha néha átfutok rajtuk olvasás közben, és 2. olvasásra veszek észre, hogy hopp, volt link... 
Szerintem nem mernek "valahol, valakinél és valamiért esetleg cinkessé" válni.