Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Az MDAIII volt talán ilyen szempontból a legutolsó jól sikerült darab...
AZ MSM 7200 -as chipsettel fölszerelt gépek CorePlayer nélkül még azt a videót is nehezen játszák le ami rajtuk készült... Magáról a problémáról írtam korábban [link]
Amúgy csak azok a készülékek érintettek amelyek MSM 7x00 -as chipsettel és vagy ATI ImageON chippel vannak szerelve (Hermes) -
BloodRay
veterán
"javítani fog a videó chip kahasználtságában"
Egyébként kiváncsi lennék mennyire súlyos a probléma. Régi MDA III-amnál semmiféle lassúságot nem tapasztalok szerencsére. -
törölt tag
válaszidelye???
-
Alukard
senior tag
Leglátványosabban a Skyforce nevü játéknál vagy az SPB Air Islands -nél lehet észrevenni, vagy az olyan játékoknál ahol konstans a stylus használata (folyton a képernyőn rángatod, és nem emeled el). Napi használati szinten: megjelenítés (startmenü, böngésző), képernyő forgatás.
De javaslom próbáld ki a Skyforce -ot a D-Pad -al illetve a Stylus használatával, érezhető lesz.
-
-
Alukard
senior tag
Én is a Polarissal... de kicsit idegesítő, hogy jelentősen lassul a gép amikor hozzárek a kijelzőhőz, nem csak játékoknál, de általános használatkor is.
Persze, CorePlayer... nekem is fönn van és a videók is élvezhetőek.Amúgy 1 szót sem ejtettem arról, hogy a HTC fogja kiadni a drivert és arról sem szóltam, hogy hivatalos lesz a driver, csak azt mondtam, hogy lesz. Csak azt igyekeztem kihangsúlyozni hogy az Adnroid mennyire lesz képes hozzájárulni a driver botrány megoldásához. Mert javíts ki ha tévednék, de ha elérhetővé válik az Android forráskódja amely tartalmazza az MSM 7200 -as chipsethez tartozó drivereket, akkor már lehet őket átírni WM-re. (Tudom, hogy azért ennyire nem egyszerű, de nagyságrendekkel könnyebb mint 0ról indulni...)
-
moonman
titán
nekem semmi bajom a Kaiserrel, simán játszom és videózok rajta. egyébként abból, hogy az Andrdoidon demóztak egy játékot, hogy következik, hogy a HTC kiad Ati drivert Windows-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest