- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Az MDAIII volt talán ilyen szempontból a legutolsó jól sikerült darab...
AZ MSM 7200 -as chipsettel fölszerelt gépek CorePlayer nélkül még azt a videót is nehezen játszák le ami rajtuk készült... Magáról a problémáról írtam korábban [link]
Amúgy csak azok a készülékek érintettek amelyek MSM 7x00 -as chipsettel és vagy ATI ImageON chippel vannak szerelve (Hermes) -
BloodRay
veterán
"javítani fog a videó chip kahasználtságában"
Egyébként kiváncsi lennék mennyire súlyos a probléma. Régi MDA III-amnál semmiféle lassúságot nem tapasztalok szerencsére. -
törölt tag
válaszidelye???
-
Alukard
senior tag
Leglátványosabban a Skyforce nevü játéknál vagy az SPB Air Islands -nél lehet észrevenni, vagy az olyan játékoknál ahol konstans a stylus használata (folyton a képernyőn rángatod, és nem emeled el). Napi használati szinten: megjelenítés (startmenü, böngésző), képernyő forgatás.
De javaslom próbáld ki a Skyforce -ot a D-Pad -al illetve a Stylus használatával, érezhető lesz.
-
-
Alukard
senior tag
Én is a Polarissal... de kicsit idegesítő, hogy jelentősen lassul a gép amikor hozzárek a kijelzőhőz, nem csak játékoknál, de általános használatkor is.
Persze, CorePlayer... nekem is fönn van és a videók is élvezhetőek.Amúgy 1 szót sem ejtettem arról, hogy a HTC fogja kiadni a drivert és arról sem szóltam, hogy hivatalos lesz a driver, csak azt mondtam, hogy lesz. Csak azt igyekeztem kihangsúlyozni hogy az Adnroid mennyire lesz képes hozzájárulni a driver botrány megoldásához. Mert javíts ki ha tévednék, de ha elérhetővé válik az Android forráskódja amely tartalmazza az MSM 7200 -as chipsethez tartozó drivereket, akkor már lehet őket átírni WM-re. (Tudom, hogy azért ennyire nem egyszerű, de nagyságrendekkel könnyebb mint 0ról indulni...)
-
moonman
titán
nekem semmi bajom a Kaiserrel, simán játszom és videózok rajta. egyébként abból, hogy az Andrdoidon demóztak egy játékot, hogy következik, hogy a HTC kiad Ati drivert Windows-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest