Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A LibrElec az tkp. egy linux disztro Kodi-val, tehát végülis ugyanaz. A RB Pi pedig a hardvert adja, olcsón és jó minőségben, legalább is, egy asztali médialejátszóhoz képes nagyságrendekkel olcsóbban. Amlogic jó, de support kvázi nem sok, az RB Pi-nél ezzel szemben hatalmas a community. Én sem trollkodásból írtam, csak szemléltetni akartam, hogy milyen sokoldalú az eszköz, és nem feltétlenül csak az elektronikát hobbi szinten űzők sportja lehet. hazánkban is kapni üzletben, garanciával olyan Pi pakkot, ami kulcsrakész medialejátszó, SD kártyán Kodi-val, a Pi-nek dobozzal, táppal stb. Csak összedugod, és megy.
-
Vesa
veterán
?? Éppen az benne a szép, hogy ezerféle dologra használható. Építhetsz robotot is belőle, de ha nem akarsz, vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered.
-
Vesa
veterán
M.2 foglalat kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest