Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Az Xfce-változat vidáman elpörög egy gyengécske laptopon, ahol a win8.1 minden második nap rituálisan tökön szúrta magát. Jól összerakott disztró, bárkinek ideális, nem csak kezdőknek.
-
-
HXY
addikt
Látszik, hogy nem olvastam el a cikket...

Azt hiszem, hogy még a nyáron a Dirtowatchon írták, hogy végleg szakítani fognak az Ubuntu-val, szidták mint azt bokrot, és ezért a teljes átállás Debianra elkerülhetetlen.
-
growler
őstag
Az LMDE a Debian fork.
"Sokan megkérdezték az LMDE 3-at, és most van némi információ erről.Először is, az előrejelzések szerint, Debian Stretch alapú lesz, és az LMDE 3 kódneve "Cindy" lesz.
Az LMDE 3 kiadását 2018 első negyedévében tervezzük, és egyetlen kiadással fog szállítani a Cinnamon 3.8-mal." (Mate DE úgy úgy tűnik nem lesz.)
-
-
HXY
addikt
Ez már közvetlen Debian fork, végleg szakítottak az Ubuntu-val?
-
-
hallador
addikt
Szuper, köszi a cikket, mikor megjelent frissítettem 18.2-ről. Stabil. Jól sikerült ismét.
-
nuke7
veterán
több kép szerintem nem ártott volna, különösen a kiemelt funkciókat bemutatandó...

-
enginev3.0
félisten
Egy kezdőnek ennél is olyan nehéz egy szoftveres Raid létrehozása mint egy ubuntun?
-
DonaldJames
tag
Kiváncsivá tett

-
arelim
tag
a mint az új ubuntu.
-
A Mint egy nagyon jó összeállítás. Kezdőknek különösen príma. Sokkal kevesebbet kell rajta hegeszteni egy-egy program telepítésénél (pl. teamwiever12). Sajnos nekem a cinnamon felület darabos működése nagyon nemgyerebe - Gnome3 sokkal jobban tetszik.
Háttérképek - dual monitor összeállításnál tud már külön képet rakni a két monitorra?
HiDPI - lehet két monitornál külön-külön állítani a skálázást (mint windows/mac-nél)?
Ezt a biztonsági mentést igazán megcsinálhatnál olyan hülyebiztos egyszerűre, mint Mac-en a Time Machine. -
Dhampir
félisten
Az a baj, hogy a Linux Mint mellett az Ubuntut is szeretem, emiatt nehéz a választás.

-
Polllen
félisten
Lassan lehet teszek vele egy próbát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)