Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
válasz
Seangaijin
üzenetére
engem zavar hogy casualabb let nem lehet annyira magadra szabni az autot nem lehet annyi teljesitmény specificációt csinálni és nem is jelez annyi adatot az autórol vásárláskor én nagyon élveztem a tetőn ugrálást nekem az tetszet
ahogy a csónakozás első 2 perce is aztán rájöttem hogy az irányitás borzalom aztán váltot repülőre és meg állapítottam hogy én csak autózni fogokösszeségében szerintem ez egy nagyon más játék mint a crew 1 casualabb kevesebb lehetöséggel több látvány elemmel a 2018 as trendeknek megfelelően sok paraszt vakitással kevés nehézséggel

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Jövedelem
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ahogy a csónakozás első 2 perce is aztán rájöttem hogy az irányitás borzalom aztán váltot repülőre és meg állapítottam hogy én csak autózni fogok