Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Nem tudom, de szerintem mi eltérő játékkal játszottunk. Szinte nem találkoztam komolyabb hibákkal. Amiket meg leírsz az már inkább csak kekeckedés. Társaid nem maradnak le, követnek mindhalálig. Soha nem várták a halált egy helyben állva, harcoltak az életükért. A zombik megkerülik a dolgokat, bemásznak ide-oda, követnek ész nélkül. De mégis mit vársz egy zombitól, autót vezessen? Más zombis játékokban sincs több eszük. Bírom minden zombis játéknál felhozzák hibának, hogy túl hülyék a zombik.
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.szupermancs: Igen, megéri legalább egy próbát tenni vele, be tudja szippantani az embert a hangulata. Az új része pedig már a coop hiányát is megoldja majd a számodra, mivel lesz benne az is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.