Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1267) Tailorzsolt válasza Jano_023 (#1262) üzenetére


Tailorzsolt
tag

Szia, bár a kérdés nem nekem szólt, gondolom nem probléma, ha én is megosztom a tapasztalataimat. :)

Én Mate 20 Pro-ról váltottam és abszolút nem bántam meg. A fényképezésben úgy érzem egyértelműen jobb a Mate 20 Pro, de azért a OP7P is ott van a szeren. Szerintem további javulás várható még. Az első kamerás javítócsomag is sokat javított a képek minőségén és bízom benne, hogy a következő frissítésekkel is így lesz. Anno korábban a OP6-on és a OP6T-n is így volt (tapasztalat) és az OP is kihangsúlyozta, hogy a jövőben is eltökélt szándékunk, hogy folyamatosan javítják a kamera szoftverét. Egyébként a jelenlegi is már rendben van, egyedül a széleslátószögű képekkel nem vagyok megelégedve, azok viszonylag középszerű minőséget produkálnak, amúgy minden más (főkamera, zoom, front, videók) tökéletesen partiban van sztem a többi flagship-el.. Megvan még a Mate 20 Pro-m, odaadtam a páromnak és szoktam tesztelgetni a két kamera közti különbségeket. Van olyan szituáció, amikor az OP7P a jobb és vannak olyan felvételek, amelyeknél a Mate 20 Pro. De mint írtam is leszámítva a szeleslátószögű képeket kb ugyanott vannak, azért összességében a Mate 20 Pro egy kicsit jobb minőségű képeket lő.

Az üzemidő, meg szerintem teljesen rendben van. Én nem tudom azok a youtube vloggerek mit csinálnak, akiknek 4-5 órás üzemidő jött ki, mert nekem a legrosszabb is 6 óra körüli volt, amiben volt több tucat fénykép, 4K videó felvétel, Waze, Youtube, egész nap bekapcsolt (és használt) Bluetooth, wifi, mobilnet, folyamatos szinkronizálás 3 email fiókkal, automata fényerő, 90Hz képfrissítés és nem használok akkumulátor kímélő módot, csak 10%-nál kapcsol be automatikusan.

De amúgy nagyátlagban a hétköznapi felhasználásom mellett kb. másfél napot bír 7-7,5 óra kijelzőidővel. A kijelzőmérethez és a hozzá tartozó 4000-es akkumulátorhoz képest szerintem ez kifejezetten jó.

Itt a legutóbbi ciklus:
[kép]
Részletesen:
[kép]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.