- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elméletileg a vga-n a hűtésén/matricákon kívűl nincs olyan alkatrész ami ne birna ki 240 fokot rövid ideig.
Hhmm ......kevés háztartásban láttam eddig állitható hőlégfúvót ami mutatja is ,hogy milyen meleg a levegő......
ezen felül azért némi gyakorlat is kell az álltalad javasolt módszer egy ilyen műtéthez... ami kerékkötő lehet...
Cikk írója is javasolja hogy tekerd körbe a nem melegitendő részeket... ami sokat nem véd de mivel itt csak egy kevés időre melegited fel a gput
(ami alatt nem fog teljesen megfolyni a házi módszer szerint a forraszanyag) így elégséges arra hogy pl a mem modulokat ne olvaszd le
én nem vonom kétségbe azt hogy te meg tudod így oldani a problémát ,de aki életébe nem fogott még forrasztópákát se annak azért nem kellene ilyen megoldásokat javasolni. -
Nem nyert:
azt kérdezted javítottam e.....
Igen... csak nem sütőben ,hanem a szervízben az infrás computervezérelt melegítőnél...
Egy tonna laptop vga-t meg pár asztalit...
Hidd el a sűtő kevesebb kárt okozhat ha nem tekerik fel a csillagos égig...
mint a letakarom oszt adok neki érzéssel és jó lessz megoldásnál.
Szépen le van irva ,hogyan kell otthon házilag barkácsolni és kész...
De kinek mi áll a kezére... hőfúvóval én csatlakozokat meg ic-ket szoktam leszedegetni... arra tökéletes -
-
Most vagy rendesen csináljátok vagy sehogy...
Hőpisztoly baromság mert lefujod róla a mellette lévő alkatrészeket is....
Sütőben legalább kontrolálhatod a hőmérségletet.. ami azért kulcskérdésRendesen profi géppel is 50-50% hogy jó lesz e....
-
Szedd le a boritást hogy a chipp felele nézzen és ne legyen rajta semmi ,mezei hajszáritoval kb 10 percig kb 2 cm távolságbol fujd rá a levegöt ,de ne tul közelröl hogy a hajszáritó ne égjen le, hagyd kihülni ,majd paszta es rakd össze. Ha ettöl megjavul akkor oké ,de 3d-t lehetöleg mellözd, ha ennél komolyabb fütési modszer kell akkor valoszinüleg a höingadozás miatt ugy is ujra elszáll.
Kb 6-8 karit hoztam már ezzel igy vissza a régi nv szériábol ideigleinesen amig a tulaj vett másikat.. és amit már "sütni kellett " az sose huzta sokáig + a többi cucnak sem tesz jot ,ha meg zárlatos lessz valami ,vagy elmozdul valami , akkor meg dobhatsz ki mindent a kukába.
Cserélhetö a videokari? Ha igen akkor inkább nézz valami amd-s kisebb karit ,az nem is füt annyira ,igy a venti sem pörög filmnézés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy bizarr módszer a vga feltámasztására...
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple TV eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest