- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
Meggyi001 #20 üzenetére
Nem tudom. Ha bármilyen játékban -súlyozottabban Battlefront 2- ha repcsit vezetek, vagy csak repülök (Anthem), akkor az invert irányítás a kézenfekvő. Kérdezhetnétek, hogy minek az egér, amikor billentyűzettel is meg lehet oldani, de a célzás miatt itt nekem az egér megfelelő érzékenységre állítva hatékony.
-
Carlytoo
senior tag
WASD játszik nálam is. Az előttem szóló kollégához hasonlóan szimulátorokban, vagy ahol járművet kell irányítanom ott a num 4568 a legjobb nekem. Az invert mozgású egér meg egy nagyon érdekes dolog nálam. Battlefront 2-ben pl nekem ha repülnöm kell, akkor az invert beállításokkal vagyok nagyon jó, de csak repülésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szevasztok!Kezdjük mindjárt az elején. Na nem Ádámtól és Évától, de kb. 1996-től. Akkor találkoztam először az FPS...
- Bittorrent topik
- Napelem
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest