- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz Meggyi001 #20 üzenetére
Nem tudom. Ha bármilyen játékban -súlyozottabban Battlefront 2- ha repcsit vezetek, vagy csak repülök (Anthem), akkor az invert irányítás a kézenfekvő. Kérdezhetnétek, hogy minek az egér, amikor billentyűzettel is meg lehet oldani, de a célzás miatt itt nekem az egér megfelelő érzékenységre állítva hatékony.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Carlytoo
senior tag
WASD játszik nálam is. Az előttem szóló kollégához hasonlóan szimulátorokban, vagy ahol járművet kell irányítanom ott a num 4568 a legjobb nekem. Az invert mozgású egér meg egy nagyon érdekes dolog nálam. Battlefront 2-ben pl nekem ha repülnöm kell, akkor az invert beállításokkal vagyok nagyon jó, de csak repülésnél.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
e-newsee
addikt
FPS-eket és a többi egér+bill kombót igénylő játékokat (már amennyivel játszottam) a klasszik WASD-vel szoktam meg, viszont az autós játékoknál mindig a numpad 4,5,6,8 kombó volt az irányítás, a 7, 9 az olyan extrák, mint a javítás, vagy amikor felborultál, és visszatett a pályára. Bal kézzel pedig a többi (kézifék, váltás, és a ritkábban használt dolgok).
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kisgépkezelő
senior tag
Kicsit a WASD standarddá válása előt kezdtem FPS-ekkel játszani, de talán részben pont a nehézkes irányítás miatt engem nagyon későn fogott meg a stílus. Rémlik, hogy egy darabig még autós játékokban átállítgattam a nyilakra az irányítást, de aztán valahogy megszokódott a WASD. Egyedül a guggolással/fetrengéssel szokott gondom lenni, mert arra én a régi CoD féle megoldást szeretem, de mostanában egy csomó játék alapbeállításaiban máshogy van. A legrosszabb, amikor mindkettő a Ctrl, aztán ott öl az ideg, hogy felegyenesedés helyett lehasal, lehasalás helyett felegyenesedik. Az ilyen mozdulatok rossz hatással vannak a K/D-re.
-
Fordított egérmozgást én nem tudom használni, nekem ellenkezik az agyam alapbeállításával. Még a Q1-es időkben volt, hogy muszáj volt úgy próbálkoznom, mert előttem úgy használta valaki, én meg nem tudtam hogyan kell átállítani.
A WASD nem volt mindig alap, csak aztán rájöttem, hogy mennyivel közelebb van hozzá a többi gomb, míg a kurzormozgató nyilaknál ez sokkal neccesebb. Ha olyan játékról van szó, amiben hatszáz féle funkció/mozgás van és minden b*ziságra külön gombot használ, akkor a WASD egyértelműen nyerő.
Másfelől azért is kényelmesebb számomra, mert sokkal természetesebb távolságra vannak a kezeim egymástól (persze odébb lehet tolni az asztalon a bill'zetet).Sent from my keyBoard
-
veterán
Csak az Y tengelyre szokott ez vonatkozni, szinte minden játékban, a beállításokban. A gombokra nem szoktuk így kimondva használni, bár ahogy átgondolom, az is ide tartozhatna akár...
Normál egér állás: előretolás = felfele néz
Fordított egér állás: előretolás = lefelé néz[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
korcsi
veterán
A fordított egér alatt azt kell érteni, hogy ha előre tolod a rágcsálót akkor felfele fordul, ha hátra akkor lehele, vagy csak a gombokra?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
KISDUCK
addikt
Hát egy két kérdés "necces" volt nekem:
1. A joy vs egér+bill. kérdés nálam inkább játék függő volt régebben pl.: PoP játékok és NFSMW csak gamepaddal, de RTS, FPS, MMO bill. + egérrel.
2. Az egéralátétnél az "Az mi az?"-t választottam, mert közelebb áll a valósághoz nálam. Otthon fotelből szoktam gépezni ölemben a billentyűzettel és a karfán van egy keménytáblás könyv amire ragasztottam nyomtató papírt, hogy az optika normálisan érzékeljen.
3. A billentyűzetes kérdésnél megint majdnem tudathasadásom lett hogy mit válasszak, mert normál billentyűzetem van és van háttér világítása, hogy este ne keljen lámpát használnom. Olyan gyér a technika, hogy celluxból kellett toldást csinálnom a spacbar aljára, mert sokszor nem nyomódott le használat közben.Amúgy ti milyen kezesek vagytok, hogy ilyen kiosztásokkal játszotok? Régen általánosba volt egy könyvtáros aki verekedős játékokat úgy nyomta, hogy keresztbe voltak kezei. Azt hiszem hogy balkezes volt, de akkor is néztem hogy WTF.
-
veterán
Egy-két kérdéshez érdekes válaszok jöttek, este megosztom őket. itt.
-
veterán
Basszus ez jó, csak éjjel kettőkor sajna nem jutott eszembe
(#2) abridabri:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül .....Ahaa, ahha....érdekes kiosztás. És akkor az egér jobbgomb a szokásos közelítés? Nálam még az szokott lenni, hogy a görgő lenyomás (MMB)a használ/felvesz funkció.
-
veterán
Jol van megnyugodtam van meg rajtam kivul is oskovulet jatekos aki azt sem tudja mi az a WASD
En igy tolok minden online lovoldet (meg singlet is amugy )
BF 1/ V
CS:GO competitive
Doom
stbjobbra/balra/elore/hatra nyil latja el azokat a funkciokat amire kitalaltak ,nem pedig a betuk amik irasra valok
numpad0 =ugras
num1 =reload
num2 =kés
num5=scoreboard
num4=flashlight (pl metroban) / villanogranat
jobb Ctrl=guggolas
jobb Shift=futas
delete=celpont kijeloles BF ekben
eger gorgo benyomva = granat
Fegyvervaltas termeszetesen eger gorgovel[ Szerkesztve ]
-
A "Normál egérrel játszol?" kérdésnél azt vártam, hogy lesz olyan, hogy "Milyen egér?" vagy "Patkánnyal tolom ecsém' ".
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest