- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
Meggyi001 #20 üzenetére
Nem tudom. Ha bármilyen játékban -súlyozottabban Battlefront 2- ha repcsit vezetek, vagy csak repülök (Anthem), akkor az invert irányítás a kézenfekvő. Kérdezhetnétek, hogy minek az egér, amikor billentyűzettel is meg lehet oldani, de a célzás miatt itt nekem az egér megfelelő érzékenységre állítva hatékony.
-
Carlytoo
senior tag
WASD játszik nálam is. Az előttem szóló kollégához hasonlóan szimulátorokban, vagy ahol járművet kell irányítanom ott a num 4568 a legjobb nekem. Az invert mozgású egér meg egy nagyon érdekes dolog nálam. Battlefront 2-ben pl nekem ha repülnöm kell, akkor az invert beállításokkal vagyok nagyon jó, de csak repülésnél.
-
e-newsee
addikt
FPS-eket és a többi egér+bill kombót igénylő játékokat (már amennyivel játszottam) a klasszik WASD-vel szoktam meg, viszont az autós játékoknál mindig a numpad 4,5,6,8 kombó volt az irányítás, a 7, 9 az olyan extrák, mint a javítás, vagy amikor felborultál, és visszatett a pályára. Bal kézzel pedig a többi (kézifék, váltás, és a ritkábban használt dolgok).
-
Kisgépkezelő
senior tag
Kicsit a WASD standarddá válása előt kezdtem FPS-ekkel játszani, de talán részben pont a nehézkes irányítás miatt engem nagyon későn fogott meg a stílus. Rémlik, hogy egy darabig még autós játékokban átállítgattam a nyilakra az irányítást, de aztán valahogy megszokódott a WASD. Egyedül a guggolással/fetrengéssel szokott gondom lenni, mert arra én a régi CoD féle megoldást szeretem, de mostanában egy csomó játék alapbeállításaiban máshogy van. A legrosszabb, amikor mindkettő a Ctrl, aztán ott öl az ideg, hogy felegyenesedés helyett lehasal, lehasalás helyett felegyenesedik. Az ilyen mozdulatok rossz hatással vannak a K/D-re.
-
Fordított egérmozgást én nem tudom használni, nekem ellenkezik az agyam alapbeállításával. Még a Q1-es időkben volt, hogy muszáj volt úgy próbálkoznom, mert előttem úgy használta valaki, én meg nem tudtam hogyan kell átállítani.
A WASD nem volt mindig alap, csak aztán rájöttem, hogy mennyivel közelebb van hozzá a többi gomb, míg a kurzormozgató nyilaknál ez sokkal neccesebb. Ha olyan játékról van szó, amiben hatszáz féle funkció/mozgás van és minden b*ziságra külön gombot használ, akkor a WASD egyértelműen nyerő.
Másfelől azért is kényelmesebb számomra, mert sokkal természetesebb távolságra vannak a kezeim egymástól (persze odébb lehet tolni az asztalon a bill'zetet). -
14 kitöltő volt eddig, íme: [link]
-
-
korcsi
veterán
A fordított egér alatt azt kell érteni, hogy ha előre tolod a rágcsálót akkor felfele fordul, ha hátra akkor lehele, vagy csak a gombokra?
-
Hát egy két kérdés "necces" volt nekem:
1. A joy vs egér+bill. kérdés nálam inkább játék függő volt régebben pl.: PoP játékok és NFSMW csak gamepaddal, de RTS, FPS, MMO bill. + egérrel.
2. Az egéralátétnél az "Az mi az?"-t választottam, mert közelebb áll a valósághoz nálam. Otthon fotelből szoktam gépezni ölemben a billentyűzettel és a karfán van egy keménytáblás könyv amire ragasztottam nyomtató papírt, hogy az optika normálisan érzékeljen.
3. A billentyűzetes kérdésnél megint majdnem tudathasadásom lett hogy mit válasszak, mert normál billentyűzetem van és van háttér világítása, hogy este ne keljen lámpát használnom. Olyan gyér a technika, hogy celluxból kellett toldást csinálnom a spacbar aljára, mert sokszor nem nyomódott le használat közben.Amúgy ti milyen kezesek vagytok, hogy ilyen kiosztásokkal játszotok? Régen általánosba volt egy könyvtáros aki verekedős játékokat úgy nyomta, hogy keresztbe voltak kezei. Azt hiszem hogy balkezes volt, de akkor is néztem hogy WTF.
-
Egy-két kérdéshez érdekes válaszok jöttek, este megosztom őket. itt.
-
-
Jol van megnyugodtam van meg rajtam kivul is oskovulet jatekos aki azt sem tudja mi az a WASD
En igy tolok minden online lovoldet (meg singlet is amugy )
BF 1/ V
CS:GO competitive
Doom
stbjobbra/balra/elore/hatra nyil latja el azokat a funkciokat amire kitalaltak ,nem pedig a betuk amik irasra valok
numpad0 =ugras
num1 =reload
num2 =kés
num5=scoreboard
num4=flashlight (pl metroban) / villanogranat
jobb Ctrl=guggolas
jobb Shift=futas
delete=celpont kijeloles BF ekben
eger gorgo benyomva = granat
Fegyvervaltas termeszetesen eger gorgovel -
A "Normál egérrel játszol?" kérdésnél azt vártam, hogy lesz olyan, hogy "Milyen egér?" vagy "Patkánnyal tolom ecsém' ".
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szevasztok!Kezdjük mindjárt az elején. Na nem Ádámtól és Évától, de kb. 1996-től. Akkor találkoztam először az FPS...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Linux Mint
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest