Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Érdeklödni szeretnék,hol tudok kérdezni a rangok felől? Én úgy gondolom már lépnem kellett volna egy szintet,és nem tudom mi az akadálya? Elég régi tag vagyok 12 éve és elvileg a hozzászólások száma is megvan ha minden igaz, a következő raghoz. Jelezni kell valahol? Vagy automatikus csak még valami hiányzik nekem? Köszönöm a válaszokat.Szép estét!😊
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
lehet akkor én nem értem a dolgot, szóval segítsetek. 12 éve vagyok tag, de még mindíg csak senior tagként, mitől van ez?
-
jjohn
aktív tag
Helló!
Én úgy látom és találkoztam olyannal, hogy a szót fosta a szakmai hozzáértés nem mondom h nulla mégis rövid idő alatt előre tört. Igen értékelni kellene jobban a szakmai hozzá szólásokat jobban mint a közösségépítést. Nem véletlen adunk tanácsot egymásnak, illetve nem véletlenül kérünk segítséget. Azzal, hogy valaki jól körbe írja témát nem megyünk 5-ről a 6-ra a valódi tartalom meg kevés.
Kösz, hogy leírhattam. -
Ja, ez volt a második topic.
Akik lemaradtak róla, ez volt az első topic: Átalakítanánk a rangrendszert...
És itt a hozzászólások: [link]
És a HÁZIGAZDA hozzászólásai: [link]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És itt "vették" meg az ötletemet: "titán (thx Meggyi001)" ezt már csak azért írtam ide, mert erre büszke vagyok, nézzétek el nekem, köszi.
-
Vesa
veterán
válasz
Meggyi001 #76 üzenetére
Ott szépen belátták, hogy hiba volt a végre addikt rangig jutottakat visszalökni, ráadásul úgy, hogy sokunknak még évekbe telt volna ismét feljebb kerülni, mert nem abból áll az életünk, hogy a PH-ra posztolgatunk. Erre visszahozták az addikt rangot, értelmes határszámokkal. Működött kb. 2 hétig, aztán most megint visszminősítettek. Nem a hülye rang a lényeg, csak maga az eljárás zavar. Értelmetlen, határozatlan, össze-vissza csapongnak ész nélkül.
zsoltee10
Maximálisan egyetértek! Bár én még csak 11éve vagyok itt. Topikot is viszek, de sajnos már itt is csak a hozzászólások száma ér valamit.
-
zsoltee10
addikt
Egyetértek. Mi egy időben regeltünk, akkor még egyetemistaként, tengernyi ráérő idővel a könyvtárban bámultuk a crt monitort. Istenem, hogy szaladnak az évek. Nekem is jól esne egy olyan rang, ami ezt értékeli. Mondjuk csendes veterán 15+ év 5000 hsz.
Holnap lesz 6000 napja, hogy regisztráltam, több, mint 16 éve, atyaég. Anno volt számtalan olyan este, hogy 5-6 online tag volt a fórumon éjfélkor, ilyen kis családias volt a légkör. Volt fórumtali, voltam moderátor néhány évig. Akkor volt az első modding kiállítás, hmmm régi szép idők.
Persze a mostani idők is szépek és nem pörgetném vissza az idő kerekét.
Az elmúlt 5 évben nem írtam összesen 100 hsz-t sem. Mások a prioritások.Elnézést, csak nosztalgikus hangulatba kerültem.
-
Vesa
veterán
Khmm..gyerekek, most mi a fene van megint? Legutóbb lezavartuk a vitát a rangrendserről, beláttátok, hogy nem szerencsés embereket egy vagy akár két ranggal visszalökni, szépen visszahoztátok az addikt rangot, mindenki megnyugodott, erre ma mit látok? Ismét őstag vagyok. Ez tényleg mire jó?
-
Igen öregszünk
. Engem sem érintett jól a "lefokozás". Szerettem PH! kedvence lenni. Most meg titán, legenda, és félisten szeretnék, ami sosem leszek
.
De, ahogy a kínai nagybácsikám mondta okosan: "A változás, ha nem is mindig jó, de szükségszerű. Az a civilizáció amelyik nem képes a változásra, kihalásra van ítélve. És ez levetíthető az egyénre is."
Szóval nekem sem esett jól, de szükségszerű, időszerű volt. El kellett fogadjam. Az idők változnak. És soha semmi nem lesz már a régi. És mivel ilyen sokan vagyunk, bármilyen döntés sem lett volna jó....mivel mindenki mást akar....
Ja, amúgy tuti nem leszünk nyugdíjasok
-
Zozzant
addikt
Szép törekvés "aktivitásra" ösztönözni a "régi" tagokat, csak azt tetszik elfelejteni, hogy a "régi" tagok általában a korral járnak... értem én, hogy egyre aktívabb legyek, de sajnos semmi nem megy már úgy mint 20 évesen. Nyugdíjas se leszek, dolgozzak halálomig, ez a cél. Rosszul érintett a lefokozás, lelkileg.
-
Akula
őstag
Már csak az a kérdés, hogy a piaci HSz-eket miért nem számolja. Értem én, hogy csak tized annyit ér, de hiába írok hirdetéshez HSz-t, azok száma nem változik. Bug?
-
válasz
oettinger01 #63 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy csak a regisztráció óta eltelt idő ne számítson sokat, de értem mire gondolsz...
-
oettinger01
őstag
15 éve vagyok tag és egyetértek veled, mert én is akkor jövök fel gyakrabban ha platformot váltok vagy éppen egy aktuális hardverről cikkeket olvasok amiket cserélni akarok. Tényleg vannak olyan topikok amikben az egyes tagok napi szinten jelen vannak és gyűjtik a hszeket én meg sehol nem vagyok rangban, holott ahogy elnézem itt akiket megnéztem most hirtelen, mindegyiknél "öregebb" tag vagyok. Na de ha ez a szabályzat akkor ez csak azért nekem sem esik valami jól, hogy vissza lettem fokozva...
-
fauv
őstag
Üdv !
Én igazán egy dolgot nem értek.
Sok ember hosszú évek óta feljár ide, mert sok olyan infót kaphat meg, amit máshol nem, olvassák a szakmai topikokat, ha kérdésük van felteszik, gyakorlatilag aktív tagok, de nem rang vadászok és ténylegesen csak akkor írnak ha okuk van rá.Ettől még úgy gondolom, legalább annyira értékes tagok, mint a többiek.
Mindenhol megbecsülik a hűséget, hisz ezekből az emberekből is él a PH.Mire gondolok: pl. lehetett volna 5 év tagság után egy cím, 10 év után, stb. vagy esetleg az eltelt napok száma után egy szorzó, ami beleszámítana a képletbe stb.
Jómagam is több mint 13 éve aktív tag vagyok, hazudnék, ha azt mondanám nem értékelném ha pl. ennyi idő után / azért nem kevés / valami apró gesztussal jutalmazná a ténylegesen régi tagjait a PH:
-
jjohn
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Jó az új rangrendszer. Csak azt nem értem ha már 2018,09 óta fanatikus tag voltam hogy lettem sima tag?
És azóta írtam hozzászólást bőven. -
-
válasz
Meggyi001 #55 üzenetére
Köszi! A Safari probléma Mac-en jelentkezik, sajnos ha belépek az egyik oldalra, kidob a másikról. Kaptam választ rá, hogy miért sz..ar a Safari, de megoldva nem lett. Na mindegy. Egyébként iPhone, szóval marad a mobil verzió. Ami egyébként teljesen jó, csak kevesebb a funkció.
-
Ez a veterán kifejezés valami ritka béna lett... Bár nem rég írtam, hogy milyen jól esett az előléptetés, az viszont nem, hogy le lettem fokozva. Kösz. Safari alatt a belépési mizéria, vagy az elcseszett mobil nézet mikor lesz meg? A közösséggel továbbra sincs bajom, de nem látom a fejlődést. Sajnos...
-
válasz
oettinger01 #50 üzenetére
Te kis puncsos
-
válasz
oettinger01 #48 üzenetére
Megmondom őszintén, büszke vagyok rá, hogy az én ötletem volt. Ennek ellenére sok embernek nem tetszik, ezt is el kell fogadni. Nagyon sok jó ötlet volt ott még, az enyémet pont "megvették". Hát, sajnos ki kell érdemelni, nem szabad kivételezni.
-
válasz
oettinger01 #43 üzenetére
Sztem csak a jómunkásembert.
-
oettinger01
őstag
Van ilyen is, hogy vissza lehet kérni régi címet? Kész kívánságlista van itt már kérem szépen, nagy lett a demokrácia
-
Ahhá...zsír.....értem, értem.
-
válasz
Sirandrish #38 üzenetére
Ez jó volt lol
...na, én meg most váltottam épp addikt-á. Titán szeretnék lenni, vagy legenda. De sose
Ti jómunkásemberek voltatok? Nem kéritek vissza?
-
Chaser
legenda
tuttam' tuttam' csak nemseLYtettem'
ezeöccáz' lesz ( : -
RR-13
őstag
Valami változott most az új rangokkal
junior tagból "újra" tag lettemHsz Rang Idő
100 tag 2 év -
válasz
oettinger01 #31 üzenetére
Olyan mint mi. Nem Moderátor, nem Házigazda, stb,stb, nem nagybetüs módi. Olyan átlagos felhasználótól jött az ötlet, mint mi vagyunk.
-
válasz
oettinger01 #29 üzenetére
Ja, az még jobb, az is külsős sráctól származik.
-
válasz
oettinger01 #27 üzenetére
Ja, engem is lefokoztak, de ez van....néha kell egy kis változás. A titán rang tőlem származik ám
-
válasz
oettinger01 #25 üzenetére
Nemcsak téged
, ez történt: link
-
oettinger01
őstag
Egy jó ideje már őstag voltam, erre most vettem észre, hogy lefokoztak
Mi történt?
-
Agostino
addikt
A TérkéPH! oldalon pedig meg tudjuk nézni/keresni egy ismerősünket vagy bárkit, hogy melyik településen, melyik utcában hol lakik. Feltéve, hogy a keresett illető beírta a lakhelyét az adatlapján persze.
ennek szerintem semmi köze hozzá. emlékeim szerint ez még egy régi önvallomáson alapuló térkép volt. régóta budapesten élek például. nosztalgiázni jópofa.
-
RootRulez
félisten
A pirospontokat sajnálom, hogy nem írták jóvá az új rendszeben.
-
törölt tag
válasz
Meggyi001 #17 üzenetére
Jut eszembe van az az oroszlánfejű Jómunkásember....
Na neki szokása, hogy egy rendes kérdést négy hozzászólásban ír meg, és utána még rá is kérdez, hogy szerintetek?
Pár éve sem érdekeltek a rangok, meg most sem, és bekeveredtem meghívás útján "egy nem nekem való topic-ba" ahol a Jómunkásemberek vannak. Ki is osztott, hogy azért megyek oda, mert a rang miatt kell a sok hozzászólás. -
Somatom
veterán
Még cirka 17 ezer hsz. és megint újonc leszek. Reinkarnáció az örök fiatalság titka.
-
flymi
addikt
A PHmegbízhatóság már nagyon nem friss.
-
törölt tag
A féistenhez kb. félúton vagyok....
Amúgy az oldalon ott a userscript is, amivel Grease/tamper/ vagy valami más monkey segítségével lehet látni ezt a user nevére kattintva. -
Speed®
titán
A PHmegbízhatóság valós értékeléseket dolgozott fel a korabeli topikokból.
-
hNp88
aktív tag
sztem a fanatikus tagból nem kerülök ki soha, asszem 8 év alatt ennyire futotta
nem mintha számítana bármit, csak na
-
válasz
Pécsi gyerek #2 üzenetére
Na, az nem olyan sok, azt kibírod
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Pécsi gyerek #1 üzenetére
-
Pécsi gyerek
addikt
Az lehet én sem.De eggyel feljebb még tuti mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyik topictársam ma délután megkérdezte tőlem, hogy ő, mint "tag" mikor lesz "PH kedvence", mint...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest