- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, és ezzel valakinek tapasztalata? Nincs rossz árban: [link]
-
válasz
fatpingvin #34 üzenetére
Lehet buta kérdés: most akkor belül a dob-ban és ahol víz van, ott csak rozsdamentes acél van nem?
-
válasz
Csabroncka #30 üzenetére
Köszi neked is!
-
Bocsi mindenkitől, hogy így eltűntem. Mentek a teszt mosások. És hát helyesbíteni valóm van!
Nem jók a gumi tappancsok! Mármint, hogy fasza darabok, meg minőségi darabok, de nagyon rezeg tőle a mosógép! Hármat mostunk gumitappancsokkal és hármat anélkül. Ha a sima lábain áll, képzeljétek el, nem rezeg annyira centrifugálás közben. Azzal nagyon rezonál. Ki kellett szedjem. Mondjuk még nem vízszinteztem le, de az is megesz. Szóval aki ezzel kapcsolatban írt, annak igaza volt. Javítom is a cikkben.
A többi témára: a vízlágyítós és mosógéptisztítós javaslatokat nagyon szépen köszönjük!!!
U.i.: a lábtörlő tök jó!
-
válasz
szabonagyur #23 üzenetére
Hát most sajnos 150, de kiterjesztett garanciával, tehát összesen 5 év garanciával meg 180 ezer.
-
De jó sok hozzászólás, azta
, olvasom srácok...
-
válasz
Sleeper987 #3 üzenetére
Köszi neked is!
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Köszi a hasznos tanácsokat. Ez az első előltöltősünk. Asszony most itt áll mellettem, és olvassa, amit írtál
....na már ki is töröltem a gumit. Eurofamily: akkor ezért láttunk citromsavas vízlágyítókat 2 napja, amikor elő akartunk készülni a mosógépre. Csak még nem vettünk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új lakás, új mosógép. Igen, jól látjátok a képen, a víz elvezetés még nincs megoldva a falba, talán majd holnap. A régi...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest