Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
„Már vártál? Még nem döntöttem el, hogy ez most jó-e, vagy sem”
Ezt pozitív értelemben értettem. Szóval jó :). Örülök, hogy írtál.-----------------------------
Ezt írtam a cikkben: „(De az istenre kérlek, ne romantikus legyen jó?)”
Ez poénból írtam, természetesen azt ír az iró, amit szeretne. Majd az olvasok úgyis eldöntik, hogy tetszik e nekik e, vagy sem. (csak ne romantikusat)
------------------------------
Igen, igazad van, egyáltalán nem elvárt ez szerelmi szál egy történetben. Nagyon sok történet van, ahol egyáltalán nincs szerelmi szál, és mégis baromi jó a könyv, avagy a film. Amit most írok épp sci-fi novellát, például abban sincs, és nem is lesz. Az első novellámban van, és ott van helye is.
-----------------------------
„. Azt írod, a történet nem volt kidolgozva rendesen az egyik regényedben. Ezek szerint neked van több is? Ez érdekel. Bővebb infót kérek! :)”Három novellát írok egyszerre. Az egyik ugye Frank folytatása. A második címe: Utópia. Elég durva story lesz, soha senki még nem írt ilyet tudtommal. Itt kínlódtam kicsit a történetszállal, a visszacsatolással, a kutatással. De csak kicsit :). Vannak benne tudományos utalások is, ezeknek is utána kellett nézni, hogy ne írjak hülyeségeket ugye. Izgis lesz. Sokkal jobb lesz sztem, mint Frank története.
--------------------------
Bakker, tényleg kimaradt a helyesírásra való utalás, megemlítés? Durva. Remélem, hogy tényleg csak azért, mert magától értetődik.
-------------------------
A hozzászólásokból is látszik, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, máshogy gondolkodunk, ami helyes, és így van jól! Így lesz izgalmas és más minden egyes történet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Így akartam kezdeni a mondandómat: „Mindenki szeret könyveket olvasni.” De aztán hirtelen az eszembe villant, hogy ez...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest