Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Firefox Feedbro.
-
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Na, akkor kérjük ide he a nagyközönség elé
-
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Azta
, fejlesztettél egyet?
-
cinemazealot
addikt
Nagyon örülök a cikknek, az utolsó kérdésnek különösen.
A fejem verem a falba, valahányszor egy olyan oldallal találkozom, ami a hírszolgáltatást/tájékoztatást tűzte ki céljául, de nem biztosít RSS csatornát.
Viszont csalódtam az RSS olvasókban, mert vagy csak egy gépen lehet őket használni, vagy regisztrálni kell ha több eszköz között akarok szinkronizálni. Ezért inkább fejlesztettem egyet, ami nemcsak nem kér regisztrációs adatokat, de több különböző eszközön is használható, sőt még az RSS csatorna nélküli oldalakban bekövetkező változásokról is képes tájékoztatni.
-
alcsa
senior tag
En Feedly-re valtottam amikor bebukott a Google Reader, s azota is azt hasznalom.
-
Fresh RSS-t használok, és nem is értem, hogy miért nincs minden oldalnak rss feedje. Nagyon kényelmes az, hogy nem kell 65468 weboldalra elmenni ahhoz, hogy tudjam frissültek, csak jönnek a hírek mindenféle reklám nélkül. Amit akarok elolvasok, amit akarok, nem.
-
Hieronymus
veterán
Nem használok. A csíkon úszó információkat sem kedvelem.
Emlékszem kiskoromban kedveltem a reklámokat. De már azokat sem kedvelem. A tartós nézegetésük agy zsugorodást okoz. Érdemes elkerülni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok.Nekem mindig is tetszettek, már régen is, például a tv műsorok alatt futó, a képernyő alján megjelenő...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest