Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Firefox Feedbro.
-
-
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Na, akkor kérjük ide he a nagyközönség elé
-
-
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Azta
, fejlesztettél egyet?
-
Nagyon örülök a cikknek, az utolsó kérdésnek különösen.
A fejem verem a falba, valahányszor egy olyan oldallal találkozom, ami a hírszolgáltatást/tájékoztatást tűzte ki céljául, de nem biztosít RSS csatornát.
Viszont csalódtam az RSS olvasókban, mert vagy csak egy gépen lehet őket használni, vagy regisztrálni kell ha több eszköz között akarok szinkronizálni. Ezért inkább fejlesztettem egyet, ami nemcsak nem kér regisztrációs adatokat, de több különböző eszközön is használható, sőt még az RSS csatorna nélküli oldalakban bekövetkező változásokról is képes tájékoztatni.
-
alcsa
senior tag
En Feedly-re valtottam amikor bebukott a Google Reader, s azota is azt hasznalom.
-
Fresh RSS-t használok, és nem is értem, hogy miért nincs minden oldalnak rss feedje. Nagyon kényelmes az, hogy nem kell 65468 weboldalra elmenni ahhoz, hogy tudjam frissültek, csak jönnek a hírek mindenféle reklám nélkül. Amit akarok elolvasok, amit akarok, nem.
-
Nem használok. A csíkon úszó információkat sem kedvelem.
Emlékszem kiskoromban kedveltem a reklámokat. De már azokat sem kedvelem. A tartós nézegetésük agy zsugorodást okoz. Érdemes elkerülni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok.Nekem mindig is tetszettek, már régen is, például a tv műsorok alatt futó, a képernyő alján megjelenő...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest