Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Firefox Feedbro.
-
-
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Na, akkor kérjük ide he a nagyközönség elé
-
-
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Azta
, fejlesztettél egyet?
-
Nagyon örülök a cikknek, az utolsó kérdésnek különösen.
A fejem verem a falba, valahányszor egy olyan oldallal találkozom, ami a hírszolgáltatást/tájékoztatást tűzte ki céljául, de nem biztosít RSS csatornát.
Viszont csalódtam az RSS olvasókban, mert vagy csak egy gépen lehet őket használni, vagy regisztrálni kell ha több eszköz között akarok szinkronizálni. Ezért inkább fejlesztettem egyet, ami nemcsak nem kér regisztrációs adatokat, de több különböző eszközön is használható, sőt még az RSS csatorna nélküli oldalakban bekövetkező változásokról is képes tájékoztatni.
-
alcsa
senior tag
En Feedly-re valtottam amikor bebukott a Google Reader, s azota is azt hasznalom.
-
Fresh RSS-t használok, és nem is értem, hogy miért nincs minden oldalnak rss feedje. Nagyon kényelmes az, hogy nem kell 65468 weboldalra elmenni ahhoz, hogy tudjam frissültek, csak jönnek a hírek mindenféle reklám nélkül. Amit akarok elolvasok, amit akarok, nem.
-
Nem használok. A csíkon úszó információkat sem kedvelem.
Emlékszem kiskoromban kedveltem a reklámokat. De már azokat sem kedvelem. A tartós nézegetésük agy zsugorodást okoz. Érdemes elkerülni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok.Nekem mindig is tetszettek, már régen is, például a tv műsorok alatt futó, a képernyő alján megjelenő...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest