- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Firefox Feedbro.
-
-
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Na, akkor kérjük ide he a nagyközönség elé
-
-
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Azta
, fejlesztettél egyet?
-
Nagyon örülök a cikknek, az utolsó kérdésnek különösen.
A fejem verem a falba, valahányszor egy olyan oldallal találkozom, ami a hírszolgáltatást/tájékoztatást tűzte ki céljául, de nem biztosít RSS csatornát.
Viszont csalódtam az RSS olvasókban, mert vagy csak egy gépen lehet őket használni, vagy regisztrálni kell ha több eszköz között akarok szinkronizálni. Ezért inkább fejlesztettem egyet, ami nemcsak nem kér regisztrációs adatokat, de több különböző eszközön is használható, sőt még az RSS csatorna nélküli oldalakban bekövetkező változásokról is képes tájékoztatni.
-
alcsa
senior tag
En Feedly-re valtottam amikor bebukott a Google Reader, s azota is azt hasznalom.
-
Fresh RSS-t használok, és nem is értem, hogy miért nincs minden oldalnak rss feedje. Nagyon kényelmes az, hogy nem kell 65468 weboldalra elmenni ahhoz, hogy tudjam frissültek, csak jönnek a hírek mindenféle reklám nélkül. Amit akarok elolvasok, amit akarok, nem.
-
Nem használok. A csíkon úszó információkat sem kedvelem.
Emlékszem kiskoromban kedveltem a reklámokat. De már azokat sem kedvelem. A tartós nézegetésük agy zsugorodást okoz. Érdemes elkerülni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok.Nekem mindig is tetszettek, már régen is, például a tv műsorok alatt futó, a képernyő alján megjelenő...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Politika
- Külpolitika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest