- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Meggyi001 #43 üzenetére
silvercrest... én is jelentem, hogy jó
2799huf
ui: pont írni akartam, hogy nem ez a típus... nem habosít, csak adagol és kb 300ml fér bele... 4db AAA elemet adnak hozzá... ami furcsa, hogy alján van az elemtartó alatt a kikapcsolója (ha van benne szappan, hogy kapcsolod ki?
) ...ja és félig átlátszó a tartály, könnyű ellenőrizni a szintet, valamint világít is
-
greggae
tag
válasz
Meggyi001 #35 üzenetére
No, működik, pedig nem javítottam, csak hetekre ki volt szárítva (nem hiszem, hogy számít, mert a fej előtte is csontszáraz volt), és áramtalanítva volt. Most van egy olyan tippem, hogy az elemkivétel okozhat ilyen zavart a mikrovezérlőben. Akiknek elromlott a vezérlése (dkovizoli, Prego), közvetlenül előtte kivették/cserélték az elemeket/akkukat?
A mikrovezérlő - bár nincs feliratozva - a jelek szerint az EM78P153 családba tartozik. Ennek a felprogramozása és cseréje sokszoros gazdasági totálkár, úgyhogy vigyázzatok rá! Aki leszerelte a tetőt, az két trükkel próbálkozhat:
1. reset: betöltött elemekkel a 7. lábat egy pillanatra a GND-hez köti;
2. kivett elemekkel(!) a 4. (VDD) és 11. (VSS) lábakat összeköti (óvatosabbak egy ellenállással), hogy közöttük 0-ra csökkenjen a feszültség.Akinek ezek nem válnak be, azoktól szívesen átveszem a kiselejtezett készüléküket.
-
julius75
aktív tag
Az, hogy mi számít tartósnak, nyilván szubjektív, de három hónap nekem nem az.
De értem a felvetésed is, hogy meddig várj mire beszámolsz róla.....
Ha a 3 hónap alatt nem cseréltél elemet, az szerintem jó.....
Az ár is jó, a telefonos dologgal meg csak cukkoltalak......Köszi a választ, szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok. Most egy szappanhab adagolót szeretnék nektek bemutatni, ami nem ugyanaz mint egy szappanadagoló. Ez a...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple TV eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest