- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Kíváncsi voltam, tudok-e habszappan adagolóba valót csinálni szilárd szappanból, mert találtam egy Fa szappant, de nem jött be.
Hiába oldottam fel rengeteg vízben, van benne valami kocsonyásító anyag és besűrűsödik, bedermed.
-
-
mzso
veterán
Hát én úgy láttam, hogy elég különböző a kézi pumpás meg a gépi megoldás:
https://youtu.be/Y8RCrJ5w5Qk -
mzso
veterán
Most az Aldiban lesz hasonló csütörtöktől 5000Ft-ért. Nem tudom megéri-e. Lehet hogy jobban habosít mint ha kézzel pumpál az ember. Valaki hasonlított már össze kézi habosítót ilyen szenzorossal? Jobban habosítanak az ilyenek?
Hasonló áron lehet venni kézi, fali megoldást is. Abba viszont nem kell elem és nem borulgat folyton a mosó szélén és fél literes.Hmmm. Összességében mindegyik opció árasnak és kompromisszumosnak érződik.
-
greggae
tag
Vittem vissza én is a pénztárhoz dolgokat Lidlben és Aldiban (utóbbinál talán ez a normál ügymenet, a Lidlnél meg a vásárlás napján hibásnak/reménytelennek ítélt termékekkel teszek így), de ezt nem szeretem, mert szembe kell menni a forgalommal, és feltartom a vásárlókat. Ráadásul kitalálták a Lidlnél, hogy a régen készített műanyag vásárlói kártya már nem érvényes, ki is dobták. Mondtam, hogy egy bosszantó appjuk is elég nekem, nem tudom, miért nem abba tesznek bele minden szükséges funkciót, úgyhogy elintézték valahogy enélkül is. Nekem mindig megvannak a nyugták, nem próbálkoztam anélkül. Lidlnél el lehet intézni a garanciát telefonon, csak rá kell szánni 10-30 percet - ennek a nagy része várakozás, de közben lehet mással foglalkozni.
-
mzso
veterán
Akkor ezek sem valami tartósak... Mást be lehet szerezni a Lidl-ösön kívűl, külföldi rendelést leszámítva?
Mostanában nagyjából követem a Lidl-ös akciókat, de szerintem még csak sima szappanadagolót láttam."Lidlnél vett kütyüknél nyugta megőriz vagy fotóz és iktat, mert jó lesz az 3 éven belül még, amikor hívod a üsz-t/szervizt. Ez pl. néhány hónap után azt adja elő, hogy bekapcsolás után azonnal kb. egy másodpercig még működik, utána már csak akkor és addig, ha és amíg ismét nyomogatom a bekapcsoló gombot. (AAA akkuk teljesen feltöltve.) De meglepődni nem kell, hasonlóan bedöglött már pl. aprító, porszívó, motoros fogkefe, és rendesen cserélik: GLS visz-hoz."
Ilyen is van? Én személyesen vittem vissza, ott mondták, hogy a pénztárhoz vigyem, mert még 90 napon belül van. Ott meg azzal pocsékolták az időmet, hogy feltelepítettek a Lidl appot csak azért, hogy generáltassak egy QR kódot amit beolvastak... Nehogy már ők begépeljenek valamit...
A másik garanciális problémám a hasonmásnál az Aldi-nál van. Csak ehhez eltűnt a blokk. Viszont, kártyával fizettem, nem tudom ez elég lesz-e a garancia érvényesítéséhez.
-
greggae
tag
Nem láttam mostanában. A tavaly augusztusban vett, nemrég bedöglött SSSES 1.5 B2 helyett viszont tegnap kaptam meg a cseredarabot.
Aliról nem veszek többet hasonlót, mert az is ilyen hamar bedöglik, és nem gazdaságos cseréltetni. Ha majd sokáig nem lehet kapni a Lidlben, akkor a maradék romokat átalakítom nyomógombosra.
-
mzso
veterán
Szokott még hapszabban adagoló lenni a Lidl-ben? (Esetleg Aldiban?)
Szerintem igen hasznos/praktikus egy ilyen, bár nekem csak kézipumpás habadagolóm van. Azt is csak aliexpress-ről tudtam beszerezni. -
hemo
tag
hello és ebbe jó a folyékony szappan is vagy habszappant kell venni?
Ha jó a folyékony azt kell higitani? -
greggae
tag
Én is arra gyanakszom, hogy a fejre állításnál, és esetleg a betöltésnél is a fehér tető és a tartály nyílása között szépen beszivárog a folyadék a vezetékekre. A dugó nem zár jól. Először azt hittem, hogy azért, hogy a légnyomás kiegyenlítődjön. De van a dugó közepén egy szelep. Itt nem az a gond, hogy érezhetően kiszivárog a folyadék a tetőn a külvilágba, hanem a két műanyag közötti beszivárgás. A dugón nemigen tudok javítani. Esetleg vágok ki gumilapból gyűrűt a két műanyag közé, de lehet, hogy ahhoz is túl keskeny a peremük.
Szerintem te is a csatlakozót és a környékét vizsgáld meg: az előző hibajelenség nálam is ott alakult ki.
Egyébként a mikrovezérlő a 2. lábán méri a feszültséget egy feszültségosztón keresztül, mivel 3,3 V-os a névleges feszültsége: a piros kapcsolótól jobbra található 334-es feliratú SMD ellenálláson át.. Amíg 2 V körüli érték esik azon az ellenálláson, még vígan működik nálam a gép. -
Prego
senior tag
Nem, villog felváltva fehér pirosan. Looser manual szerint elem merült le, de már a 3. garnitúrával próbálkozom, multiméter szerint tudják a másfél voltot, igaz terheléses tesztet nem tudok rajtuk végezni. Lehet beázik az elektronyik ha fejjel lefelé kiöntik belőle a megmaradt folyadékot?
-
greggae
tag
És akkor sem érzékel, ha folyamatosan nyomod a zöld gombot közben? Nekem az első úgy romlott el, hogy ezzel a trükkel még lehetett használni egy ideig. A második meg úgy, hogy ezzel sem. De most ismét kipróbáltam, és ez is feltámadt, legalább is teljesen száraz állapotban érzékel, és járatja a motorját. (És még a ledjei sem halványultak el.) Hát így nehéz lesz megtalálni, mitől romlik el.
-
Prego
senior tag
Na azt hiszem a másik példány is megadta magát: kicsit már beleszáradt a szappan, kapott egy ecetes kört, most meg már nem hajlandó érzékelni ha aláteszem a kezem. Megnézem ennek megvan e a blokkja, de szerintem felejtős
-
-
greggae
tag
válasz
dkovizoli #78 üzenetére
Hát nem. De legalább gyorsan kiküldték a 3. példányt. Ami nem biztató, hogy ugyanabból a gyártási szériából: 07/2019.
Eddig ideiglenesen az 1. példányt állítottam üzembe. (Egyrészt azt szokták mondani, hogy ne dobjam ki a készüléket, amíg az új meg nem jön. Így inkább szét se dúlnám, bár hogy minek őriztetik, ha nem kérik vissza, az nem derült ki. Meg amúgy is gondosan kell majd vizsgálnom, nehogy az is véletlenül megjavuljon, mielőtt megtalálnám a hiba forrását.
) A legfőbb gondja most az volt a réginek, hogy az egyik motorvezetéken a fenti csatlakozónál néhány Ω-os ellenás alakult ki: azt addig feszegettem, amíg ez elmúlt, meg befújtam kontakspray-vel. Előtte nem nagyon működött a motor, és lemerült elemeket jelzett a masina. A habosító hálós egység is eléggé eldugultnak tűnt, azt kicsit megáztattam ecetben, hogy kioldjam a vízkövet. A szenzor érzékelési távolsága sem a régi, de egyelőre nem zavaróan kicsi. A sárga led nagyon halvány lett, pedig ott nem nőtt a külső ellenállás. Ez a hiba nem túl zavaró. Mivel össze van építve a két led, nem cseréltem. A habképzés sem az igazi, de ezt nem értem rá nyomozgatni. Úgy látszik, hogy a levegőt is a tartály tetejéből szívja. Talán azért, hogy a szelepen esetleg távozó kevés víz/pára ne az alkatrészeket, elemeket oxidálja? Érdekes módon a levegős csövön van rugószerű alakformáló, de a kimenő csövön nincs. Azt ugye már tapasztaltuk, hogy a keverést nem sikerült tökéletesre alkotniuk, mert ha a folyadékszint a motor feletti bevezető cső alá süllyed (kb. félig ürült tartály), akkor túl levegős lesz a hab. A jelen állapotában inkább úgy tűnik, kevés a levegő - talán bevízkövesedett a szelep? De azt sem bolygattam, nehogy rosszabb legyen.
-
-
greggae
tag
Mi ez 2,5 Hz-es villogás? Az infra? A habszappan-adagolónk készenléti módban másodpercenként négyszer villan 50 μs-ig - ezt kamerával nem tudtam észlelni. Az érzékelő-erősítő áramkört pedig 6 ms-ra kapcsolja be hozzá.
Ha jól emlékszem, az SSE6 D1 tud olyat, hogy fél percig nyomja a löttyöt, ha két gombját egyszerre nyomják le.
-
hzsolee
őstag
Egész jó. Tényleg ha leeresztem a kezem leáll kisebb mennyiségnél. Az elemek nem tudom meddig bírják. Nyilván az effektív használat, maga a szivattyúzás befolyásolja, de a folyamatos mintavételezés is fogyasztás azért....
-
hzsolee
őstag
Köszi mindenkinek. Akkor majd kitapasztaljuk...
-
mephi666
nagyúr
nincs, de a kolléga által említett módszer működik: rá kell érezni, hogy adja és ha függőlegesen lefelé elhúzod a kezed, akkor megáll és nem ad túl sokat
(így már 100%ig elégedett vagyok az eszközzel... mi egyet vettünk fürdőbe a folyékony szappannak, egyet meg a bejárati ajtóba kézfertőtlenítőnek)
-
greggae
tag
Tudnak habosítót csinálni (mint mindent, Lidl-minőségi szórással), csak most ennek van itt a divatja, mert lehet fertőtlenítőszert adagolni (fröcsögtetés nélkül). Valószínűleg a legolcsóbb előállítású változatot adják most (talán SSE 6 B1). A D1-nek lehet állítani felülről az adagolási mennyiségét. Gondolom, a mennyiséget itt is úgy lehet csökkenteni, hogy (célszerűen lefelé) eltávolítjuk a kezünket. Sufnituningként lehetne a motorkimenetre (valószínűleg M-) ellenállást kötni, vagy elegánsabban egy mosfettel lekapcsolni egy kondenzátorral és egy ellenállással időzítve. Ha a potmétert kivezetjük a házra, akkor kívülről szabályozható lesz... és bejut a víz.
Majd aki először megunja a gépét, küldjön egy éles képet az áramkörről.Talán a mikrovezérlőt nem spórolták ki, mert akkor pár naponta elemcsere lenne Így nem valószínű, hogy egyszerű passzív alkatrész cseréjével szabályozható lenne.
-
Esküszöm, hogy már nem is tudom , hogy a habosító jó e, vagy a sima adagoló e.....
-
mephi666
nagyúr
válasz
Meggyi001 #43 üzenetére
silvercrest... én is jelentem, hogy jó
2799huf
ui: pont írni akartam, hogy nem ez a típus... nem habosít, csak adagol és kb 300ml fér bele... 4db AAA elemet adnak hozzá... ami furcsa, hogy alján van az elemtartó alatt a kikapcsolója (ha van benne szappan, hogy kapcsolod ki?
) ...ja és félig átlátszó a tartály, könnyű ellenőrizni a szintet, valamint világít is
-
Mától mintha lenne valami szappanadagoló a Lidliben...
-
greggae
tag
válasz
dkovizoli #41 üzenetére
A tartályra nincs ötletem. Zárlatot okozó szivárgásnak nyoma lenne.
Jó NiMH akkukkal nem kellene, hogy rövidebb ideig bírja. Esetleg valami durva elektromágnes téren viszed át töltés közben.Legjobb ár/érték aránya mostanában az IKEA LSD akkujának van. Érdemes hozzá megfelelő „intelligens” töltőt használni. Ha nagyon intenzíven van használva, akkor lehet érdemes valamivel nagyobb kapacitású nem LSD akkukat használni. Az alkáli elemek inkább igen alacsony fogyasztás esetén nyernének. A mikrovezérlős szenzor önmagában az, de a motor már nem.
-
greggae
tag
válasz
dkovizoli #39 üzenetére
Érdekes. Nekem is folyadéktöltés után jelentkezett a hiba, de ilyenkor szoktam az akkukat is tölteni, mert nagyon bölcsen a készülék aljára tették a beszorulós elemtartó csavaros fedelét, a dugóban meg nem bízom. És újratöltés idejére ki volt kapcsolva? Azaz köze lehet a probléma jelentkezésének a ki-bekapcsoláshoz? Egyelőre nincs ötletem, hogy mi okozza a hibát. Készítek magamnak feljegyzéseket a mérési eredményeimről, így lesz összehasonlítási alapom, ha később újra jelentkezne a probléma.
-
dkovizoli
addikt
Nem piszkáltam az akkukat előtte. Nálam mindig a szappan újratöltése után jelentkezett a probléma. Mivel nagyjából kiürüléskor töltöttem újra mindig. Fogalmam sincs mi köze lehetett hozzá. Eleinte egy ki és bekapcsolás megoldotta, majd később már nem. Akku vagy elemcsere után nem volt vele gondom. Amíg jól működött.
-
greggae
tag
válasz
Meggyi001 #35 üzenetére
No, működik, pedig nem javítottam, csak hetekre ki volt szárítva (nem hiszem, hogy számít, mert a fej előtte is csontszáraz volt), és áramtalanítva volt. Most van egy olyan tippem, hogy az elemkivétel okozhat ilyen zavart a mikrovezérlőben. Akiknek elromlott a vezérlése (dkovizoli, Prego), közvetlenül előtte kivették/cserélték az elemeket/akkukat?
A mikrovezérlő - bár nincs feliratozva - a jelek szerint az EM78P153 családba tartozik. Ennek a felprogramozása és cseréje sokszoros gazdasági totálkár, úgyhogy vigyázzatok rá! Aki leszerelte a tetőt, az két trükkel próbálkozhat:
1. reset: betöltött elemekkel a 7. lábat egy pillanatra a GND-hez köti;
2. kivett elemekkel(!) a 4. (VDD) és 11. (VSS) lábakat összeköti (óvatosabbak egy ellenállással), hogy közöttük 0-ra csökkenjen a feszültség.Akinek ezek nem válnak be, azoktól szívesen átveszem a kiselejtezett készüléküket.
-
Prego
senior tag
Hát nem tudom, lehet el van téve valahol. Van egy mappám amibe a garis nyugtákat gyűjtöm, meg van amit a készülék dobozában tartok. Mivel két lakás felújításon vagyok túl, volt hogy egyszerre több dolgot is vettem. Nem tudom hol van a blokk, de így már tuti nem garanciális.
Még nem dobtam ki, de már nézem hol lehetne kapni, mert amúgy a másik tetszik. -
greggae
tag
Mégis kidobtad?
Te sem tetted el a nyugtát? Csak egy telefonba kerül, és hoznának másikat a rossz helyett. Ezt elvből meg kell tenni, hogy ne szokjanak hozzá, hogy megéri selejtet, silány árut forgalmazni.
Nem szépen hajlították a csövet, de a létrejött habot nem olyan könnyű ám lebontani egy rossz csővel. Ha meg blokkolna a törés, akkor folyadék sem jönne. A habosítód nem néz ki jól: a két fehér dugó között túl nagy a rés. Ott látszik a gyűrött háló éle, vagy kifelejtették a hálót?
-
greggae
tag
A habosító háló is a fejrészben van, ahol a csövön a bumszlit látod. Ha Buda közelében dobod ki, akkor írd meg, hova menjek érte.
Egyébként nekem a régi és az új is úgy működ(ött)ik, hogy amikor már csak kb. félig van a tartály, akkor elkezd buborékos lenni a hab. Lehet ilyenkor hígítani, de akkor nem lesz elég a felületaktív anyag egy adagban, úgyhogy félig üresedésnél mindig újra kell töltenem.
-
Prego
senior tag
Én év elején kettőt vettem, az egyik tökéletes habot csinál, a másik csak kinyom egy kis vizes lötyit. Sikerült már valakinek szétszerelnie? A tetején van négy csavar a gumidugók alatt, de szerintem lesz másik kettő a kapcsolópanel alatt is.
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
Pont ugyanígy jártunk mi is ezzel a habosítóval. Amit sajnálok, mert amíg működött, valóban jó volt. Igaz, hogy csak pár hónap. Ha innen nézem, rohadtul nem jó és nagyon nem éri meg az árát. A legnagyobb bajom, hogy párom szerintem kidobta a csomagolást a számlával együtt.Így sajnos szervizeltetni sem tudom. Viszont ha rengetegnek ugyanez a hibája, az már érdekes. Valamikor tavaly év vége fele vehettük mi is az egyik Lidl-ben.
-
Oké.
-
greggae
tag
Mivel a hibajelentésnél kérik az adatokat, és a nyugtáról kezdenek eltűnni, ide archiválom, hogy január 9-én vettem 4499 Ft-ért. Nem írom meg, hol, nehogy visszaéljen vele valaki.
Meghozta a DHL az új kütyüt. Nagyon rendes volt a kézbesítő, a távollétem miatt telefonos egyeztetés után átadta a szomszédnak. A hibás darabot megtarthattam, illetve arra kértek, hogy felelősen helyezzem el a hulladéklerakóban.De inkább gyűjtöm, mert van régebbről egy aliexpresszes adagoló is, és majd készítek hozzájuk új vezérlőt, ha nagyon ráérek. Sajnos csak mikrovezérlővel tudnám energiatakarékosra megépíteni a szenzort, vagy nyomógombossá kellene alakítani, ha találok megfelelő vízálló kapcsolót. Amúgy a vezérlőpanel teljesen száraz és tiszta, és még le is van lakkozva, így fogalmam sincs, mi és miért romlik el bennük ilyen hamar. A mikrovezérlő egy 14 lábú chip, felirat nem látszik, de pl. PIC16(L)F1823-hoz hasonlít. Talán majd többet tudok, ha lesz oszcilloszkópom.
-
Mondjuk ha a W5-ös kendőt tényleg popsitörlőnek használod, akkor nagy izgalommal várom a tesztet.
-
Még egy úristen lol
-
Ez aztán a bomba téma!
Én erre azt léptem, hogy a maradék száraz és darabos szappanjaimat lereszeltem, és beletettem egy filléres asztali üveg fűszer szóróba.
Örök élet! -
greggae
tag
Lidlnél vett kütyüknél nyugta megőriz vagy fotóz és iktat, mert jó lesz az 3 éven belül még, amikor hívod a üsz-t/szervizt. Ez pl. néhány hónap után azt adja elő, hogy bekapcsolás után azonnal kb. egy másodpercig még működik, utána már csak akkor és addig, ha és amíg ismét nyomogatom a bekapcsoló gombot. (AAA akkuk teljesen feltöltve.) De meglepődni nem kell, hasonlóan bedöglött már pl. aprító, porszívó, motoros fogkefe, és rendesen cserélik: GLS visz-hoz.
-
Jarod1
veterán
van még ez a Lidlben?
-
Én is gondolkoztam rajta amikor volt, de nem tudtam, hogy tényleg kell-e ez nekem, vagy random lom lesz belőle 6 hónap múlva?
-
-
julius75
aktív tag
Az, hogy mi számít tartósnak, nyilván szubjektív, de három hónap nekem nem az.
De értem a felvetésed is, hogy meddig várj mire beszámolsz róla.....
Ha a 3 hónap alatt nem cseréltél elemet, az szerintem jó.....
Az ár is jó, a telefonos dologgal meg csak cukkoltalak......Köszi a választ, szép napot!
-
Helló, jogosak a kérdések/felvetések.
"3 hónap után nem korai ezt még kijelenteni?"
De. Lehet , hogy egy kicsit még korai kijelenteni. (De most akkor várjak 2 évet vagy mi ennek a protokollja vajon?)
"Az elem is sokáig bírja benne" ----- sokáig, DE MEDDIG?"
Hát az én olvasatomban a három hónap elemhasználat soknak tűnik egy ilyen szerkezetnél, azt gondoltam, hogy előbb le fog merülni. De ez ugye megint csak szubjektív. Mindenesetre örülök, hogy eddig bírta. Anyós új Logitech egere például, ami 4000 ft volt, abban a 2 db AAA elem max 1 hónap. Na ott csalódtam. Itt meg lámpa villan, szivattyú kapcsol be, stb, Sztem ez többet eszik.
Ár: most konkrétan nem engedélyért könyörögtem a Lidl közepén térdelve. Egyszerűen meg kellett beszélnem az asszonnyal, hogy veszek egy (kettő) ilyet. Nálunk így működik, hogy felhívjuk egymást ilyenkor. Ezért nem is emlékszem az árra pontosan, esetleg ma ki tudom deríteni. Talán 3-4 ezer lehetett /db.(a blokk ugye meg kel hogy legyen)
Kielégítő volt e a válaszom?
-
julius75
aktív tag
"termék ismét bizonyított" ----- 3 hónap után nem korai ezt még kijelenteni?
"Az elem is sokáig bírja benne" ----- sokáig, DE MEDDIG?
"Nektek van hasonló adagolótok?" ----- ha esetleg árat is írtál volna, akkor előre megbeszélné a család, befektessünk vagy sem ilyen eszközbe, ne a boltból kelljen rá telefonon engedélyt kérni.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok. Most egy szappanhab adagolót szeretnék nektek bemutatni, ami nem ugyanaz mint egy szappanadagoló. Ez a...
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- Intel core I9 14900k, Corsair Vengeance Ram
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest