Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Morden24 #20 üzenetére

az akadályozza meg, hogy irdatlan költség lenne annyi kocsit folyamatosan az utakon tartani, meg az embereket megfizetni, akik beszerzik és feldolgozzák a képeket. wifi adatokat meg aztán rögzíthetnek, ha titkosított csatornán meg a forgalom. nem fognak nekiállni brútforszolni több millió routert csak úgy poénból. azért, aki ezt hiszi, az nem kicsit paranoiás. aki meg nyitott wifit használ, nos... az ajtód is bezárod, a kocsid is bezárod, a telefonodon is van pin kód, ahogy a bankkártyádon is.

#24: a forgatásokra tudtmommal nem azért kell engedélyt kérni, merthogy ez személyiségi jogokat sértene, hanem azért, mert az ilyesmi (is) egy remek bevételi forrás az önkormányzatok számára, akik kiadják a közterületeket ilyen célokra. meg lehet ideologizálni, hogy műemlékvédelem, meg tököm tudja mi, de akkor is csak csak egy fajta különadó lesz.

#27: ha ennyire parázol attól, hogy belátnak a kertedbe (bárki, nem csak a g), akkor építs 3 méteres palánkot, hiszen a 3 bentley mellett biztosan nem nagy költség, és különben is megteheted, aztán nem lát be senki, és lehet pucér grillpartikat rendezni.

• julius666

addikt

válasz Morden24 #20 üzenetére

Mert értem én, szuperklassz dolog szerepelni a Google adatbázisában, és szar alak vagyok, ha ezt nem akarom.

Nem vagy szar alak, de egyszerűen el kell fogadni, közterületen lehet fotózni. És ez most független a guglitól, ha Stohl Buci a házatok előtt karambolozik 8 utcányi kólával az arcában, te meg lemész papucsban és boxeralsóban megnézni mégis mi a franc van miközben fotóznak a sajtósok, akkor simán felkerülhetnél a Blikk címoldalára. Büdös szavad nem lehetne ellene.
    Nem azt mondom, persze ne menjen el minden nap, de 1×-1× belefér.

Új hozzászólás Aktív témák