Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Attól függ, hogy mire szeretné az ember használni a gépet... Amire én használom, oda már elég egy C2D processzor is, alaplapi GPU-val, sokkal inkább vagyok kényes a kijelző minőségére, a gépelési komfortra, a strapabíróságra (pl zsanérok) és hőmérsékletekre, így nekem bőven elég egy moddolt régebbi gép is.
Mondjuk azért annál a 370k-s EliteBooknál kevés jobb vétellel találkoztam
Ha meg tud az ember barátkozni a renew-val. (De szokott lenni 270k környékén is x230i, IPS-sel). -
Borote
addikt
x230i nem mindig szokott lenni (hamar elkapkodták a 280k-s IPS-es i3-as gépeket), de a sima x230 400k-tól van IPS kijelzővel, akkor Sony VAIO-k, aztán 8560w... Most első blikkre csak ennyi, de elő szokott még fordulni ez-az. (Én jelenleg egy x200-at forgatok a fejemben, aminek a kijelzőjét AFFS-re cserélném, szóval 100k-ból is meg lehet oldani
vagy T60
)
Vagy használtan x220t
És ezek csak az olcsóbbak
de az új MBP-t is be lehet az aprón szerezni 600k-ért IPS kijelzővel 
-
Borote
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Wut? (Lehet kicsit reggel van még nekem
)
Most is kaphatóak IPS paneles gépek 300k-tól... Használtan még sokkal olcsóbban is
Én azért írtam ezt az egészet, mert ha képesek 10"-ban fHD IPS kijelzőt gyártani bontott tégla áron, akkor kétlem, hogy letörne a kezük, ha notebook-ban is ezt tennének...
(Mi köze van a marketingbullshitnek a _szép_ kijelzőhöz? Azért van TN notiban, mert olcsó. De ha egy nyamvadt 50-100k-s táblába is belefér, egy 200k-s notiba miért nem? Én ezen problémáztam). -
Borote
addikt
De ha itt 10"-on fHD IPS kijelző van, akkor mi a rossebért kell notebookoknál szar felbontású TN kijelzőkkel borzongatni a kedélyeket??
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg tud az ember barátkozni a renew-val. (De szokott lenni 270k környékén is x230i, IPS-sel).
vagy T60
de az új MBP-t is be lehet az aprón szerezni 600k-ért IPS kijelzővel