Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Szia,
Próbáltam összehasonlítani az A750/A770 teljesítményét mivel nem igazán van nagy különbség közöttük, pontosabban minimális herélést kaptak csak az A750-es kártyák.
Ami érdekes volt számomra, hogy bizonyos játékokban 30-40 fps csökkenés az A750 részéről. A többségnél viszont ez megáll maximum 10 fps-nél vagy szinte ugyanaz.Összegezve, az a pár MHz többlet a gpu-nál és a nyirbálások rendben jelentkezik a két kártya között (minimális fps többlet), viszont a 30-40 fps különbség már érthetetlen számomra.
-
BITBOYS
addikt
válasz MasterDeeJay #13 üzenetére
Igen, 200MHz nagyjából. Többek közt [link] itt is kiugróan nagy különbség képződik a két kártyát tekintve. Szerintem nem kellene ennyire beesnie az A750-nek.
-
BITBOYS
addikt
válasz MasterDeeJay #15 üzenetére
Nézted a Days Gone (második játék) fps 1% low értékét? Itt az egyik legnagyobb eltérés a két kártya között. Ráadásként A770 50MHz-et droppolgat a gpu teljesítményéből.
Milyen optimalizálási gond okozhat ennyire kiugró különbséget?
Bocs, nem akartalak ezzel zavarni, csak számomra is érdekes kártyának tűnik az A770 és elkezdtem kicsit jobban utánanézni. -
BITBOYS
addikt
Most akkor ki hazudik? de nem? Dátumban közel van egymáshoz a két teszt.
Ez totál összevisszaságnak tűnik, teljes anomália sok tekintetben.
Korábbi tesztek alapján WZ2.0-ban 3060 alatt volt a kártya, [link] itt pedig már 3070 felett teljesít. Most mást nem néztem, de a Forzában továbbra is gyengélkedik.
DLSS/XLSS is lehet közrejátszik..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest