- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
snake1977
őstag
Én most raktam fel az új 3D nyomtatott cuccot a blowerrel, a GPU Shark szerint:
A TDP limitet nem emeltem alapon van hagyva a keret 0% plusz kraftot kap most, szépen végig 1000mhz-en teker, szerintem emelj első körben a ventilátor sebességén hogy minél hűvösebb legyen és nézd meg plusz tdp nélkül hogy megy.
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
-
Itt van egy videó bár külön külön mennek nem egyszerrre.
AMD FirePro S9300 X2 Does Hardware Video Encoding in two Virtual Machines
Lesz róla cikk mert rendeltem én is egyet.Smithy87
Ha mersz barkácsolni akkor most a 9300x2 48eft szlovák webshopból 1 év garival [link] miyconst30 kuponnal február végéig. De kell neki erős táp és hűtést is meg kell rá oldani valamint 1 dp portja van csak ezért érdemes másik kártyán keresztül használni. Teljesítményre GTX1060 felett, 2 gpu-t működésre bírva pedig RTX2080 felett van valamivel. -
kenand
veterán
Open Cl gyorsítást kell bekapcsolni
-
rokapet
tag
"Mindkét verziónak az a problémája lehet, hogy a levegőt a vga hűtés két oldala felé tereli, a gpu feletti bordák jóval kisebb légáramlatot kapnak mint a széleken."
Középen a borda lamellái is kijönnek majdnem a kártya végéig, míg kétoldalt, a venti és a tápcsatlakozó fölött beljebb érek véget. Ha ez okozza az egyenlőtlen légeloszlást, akkor szerinted (szerintetek) nem segítene rajta két terelőlemez a funnel szögletes részén keresztben? Hátha ez segítene a levegő megfelelő részét a megfelelő helyre terelni...
Valahogyan így (bocs a rajz miatt):
|-----------|-----------|-----------|
| | | |
|-----------|-----------|-----------|Ehh, a középső sort a rajzban folyton átszerkeszti a fórummotor, elvileg minden "|" egymás alatt lenne...
-
Steve_Brown
senior tag
A cm ilyen egzotikus mértékegység?
Egyébként a VRM bordája miatt orientálódhat a szélére a levegő, hiszen ott annyival nagyobb nyomás kell a levegőnek, hogy a szélső kamrákban áramló levegővel megegyező sebességgel tudjon áramolni, hogy egyszerűen kitér a kisebb nyomás felé.
Megoldás lehet az, ha mondjuk nagyobb ventiket szűkítetetek be ilyen kicsire (Aprón például pont van 140-es Akasa Viper [Az Akasa egyébként baromi jó, nekem 1db 120-as Akasa Piranha kiváltott 2db Arctic F12-őt a radin]). A tölcsért az illesztésnél tömítsétek le és esetleg a szélére építsetek be szűkítőket, ha az a cél, hogy középen áramoljon át a nagyobb mennyiségű levegő. -
Czimby
addikt
Az, hogy a fenti visszadolgozik azért van mert nehéz átnyomni a bordán a levegőt.
Próbálkozhat nagy statikus nyomású ventivel, az borda esetén mindig jobb mint a légszállitásra optimalizált.Amit írtál szűkítő a venti elé működik, egy srácnak a discordon 3fokot hozott, de még úgy is gyenge volt a végeredmény.
Félő, hogy a hátulról megfujas csak blower ventivel lesz jó, vagy szerver ventikkel, de ezek ugye egyik sem a leghalkabb.
-
-
kenand
veterán
Tegnap azt írta Sülysáp depo, azaz Magyarországon volt, ha valami logisztikai gond van az a GLS sara nem a webshop-e.
Nekem ennél ( egy alplap+proci kivételével) csak régebbi cucaim vannak. Win 11 nincs hivatalosan támogatva nem zavar. (X58/1366 Xeon, kínai 2011 v3 E5 Xeon stb)
Kicsit több, mint egy éve egy 1060-as ennyi volt használtan de most minimum 2x ennyi.....Lesejeltetett, újrahasznosított E5 Xeon v3+ECC Ram konfigomhoz pont passzol egy újrahaszbosított szerver "vga"
Stessz teszt alatt all core turboval is 400w alatt maradok -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged