Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Theory66
üzenetére
A blower sajnos elég hangos még visszavett órajelek mellett is, persze nem tökéletes még a 3D nyomtatott megoldás, várok egy javított példányra, hátha azzal kedvezőbbek lesznek a hőmérsékletek. Én is átpasztáztam MX4-el, kapott új artic thermal padokat, így javultak a hőfokok átlag 4-6 fokkal hűvösebb lett a gpu és a vrm is így most gpu 900 memória 475mhz-re vissza véve -15% TDP mellett max. 65 fokos.
Szerintem ez elfogadható teljesítmény, legalábbis nekem eddig akadások, vagy egyéb dolgok nem voltak, a te megoldásod szimpatikus, főleg hogy csendes. Én noiseblocker ventilátorokban gondolkodtam, nem sokkal drágábbak mint az Artic P széria, csak a statikus nyomást nem tudom összehasonlítani, mindkét gyártó más mértékegységben adta meg (PA vs H2O). Mondjuk nekem nem a legjobb a fülem, de coil whine-t nem hallok, igaz játék alatt a freesync miatt 70fps-el megy a játék, lehet azért nem hallom, vagy csak süket vagyok.

Kenand: A te megoldásod is tetszetős, ez valamiféle aluminium profil? Nekem a gépemben van 2db 14-es artic P, mivel én balga nem pwm-est vettem, így feszültség szabályzást kapnak a biosból, 6,5-7V-ig még csendesek, felette azért már hallani őket tisztességesen. Ezért is gondolkodtam a Noiseblocker silent szérián. De közben vettem vízhűtést is, ezen még mindig gondolkodom rá merjem e tenni, félek ha bármilyen meghibásodás van nehogy megsüljön a gpu, bár van shutdown hőfok beállítva ahogy néztem a nano biost 89 fokra, nem tudom érdemes e rizikózni.

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi