Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tybee

tag

válasz XuChi #100 üzenetére

Érdekes, hogy nektek ennyire melegszik a kártya, hogy 2db nagy ventinél throttlingol. Lehet újra kéne pasztázni.
    Nekem csak addig throttlingot (de akkor nagyon) amíg 1db 92mm-es venti volt rajta, de akkor még a hűtőbordák is gyári állapotban voltak....
    Én kivágtam a 2 GPU-hoz tartozó borda tetejét, hogy a venti rendesen be tudja fújni a levegőt a bordák közé. 1. GPU-ra egy 92mm-es Hyper TX3 Evo coolerét raktam, pont jó méret hozzá, kb 3500RPM a max fordulatszáma. a 2. GPU-ra Arctic P8 8cm coolert raktam, kb 2000 a max RPM, és 80foknál nem megy feljebb 100% ventinél nyitott gépházzal.... Kicsit hangos, de fülessel elmegy. Ventik szélei alá visszaragasztottam azokat a szivacscsíkokat, amik a borda és a gyári takarólemez között volt, így nem rezonáál, nem zörög Volt már gyári asus strix kártyám is ami hangos volt, asszem rx570... Ahhoz képest, hogy ez homemade már nem is olyan rossz...:)
    Amúgy teljesen alap beállításokkal használom, nincs OC, csak annyi, hogy az R9 Fury BIOS szerinti 1000MHz-en mennek a GPU-k, szemben a gyári 975MHZ-el.

Új hozzászólás Aktív témák