- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
erre gondoltok?
"ROMULUS MULTIBALL: This is a 2 ball multiball and pretty straight forward, just light up all the ROMULUS letters by hitting the romulus hole, then hit the janus hole. The goal here is to hit the captive ball (the same one that starts the other 2 minigames) and rotate janus' head, then get the ball in the janus hole. The faster you do it the more points you get. EDIT: This game is on a timer, the more time you have left the more points you get. Try to rotate the head and get the ball in as quickly as possible. The countdown starts at 100M." -
eami
veterán
még csak egyszer sikerült tolni ezen az asztalon de olyan semmilyennek tűnik :-\ na ezt jól körbe írtam
-
eami
veterán
Steamen a Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack -0,01 euro persze így meg sem lehet venni
azon kívül már csak a Marvel Pinball Vengeance and Virtue Pack hiányzik a packokból, esetleg van belőle maross féle jóárasított?
-
eami
veterán
szintén auto sign up :-D reszkess maross :-D
-
eami
veterán
Pasha meg a másik
-
eami
veterán
úgy néz ki pár hétre kiesek a versenyből, mert szervizben van a laptopom :'(
-
eami
veterán
a fenébe! nem voltam elég gyors hogy csináljak arról screenshotot, hogy épp megelőztem marosst
-
eami
veterán
én továbbra is indulok, legalább van kit megelőzni
és szavazok a Marsra
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
nekem tetszene ez a pálya ha tényleg nem az lenne, mint ahogy írod is, hogy vmi kiba*nagy elektromágnes húzza be a középre a golyót és akármennyire is tetszene amúgy az asztal, ez + az hogy nincs túl nagy érzékem az egészhez eléggé elveszi a kedvem ettől az asztaltól.
Paranormal is érdkes lesz, de egy fokkal talán jobb ilyen szempontból
-
eami
veterán
válasz Marmonkanna #269 üzenetére
ja, szerintem elég opt-in, opt-out jelleggel az ilyen comment :-D
-
eami
veterán
szintén jelentkezek
-
eami
veterán
jajj, el voltam tévedve, azt hittem ma este hét a határidő szóval reszkessetek
-
eami
veterán
nem tudom mit csinálok rosszul, de egyszerűen nem akar összejönni nagyobb pont. az a 18m is csak véletlenül volt. Az előbb zsinórban 10x egymás után a kezdő golyó rögtön vesztett volt
-
eami
veterán
na ideje lesz elkezdeni játszani D: amúgy mennyi játékidővel jönnek össze ezek a pontok?
kicsit kezdő vagyok mert ilyesmit utoljára akkor is élőben vagy 20 évvel ezelőtt toltam, ha nem számítjuk a winxp beépítettet pinballt -
eami
veterán
+1 epic quest :-D
-
eami
veterán
hm azért ez kemény lesz
szóval ha jól értem akkor az nyer akinek a legtöbb pontja van, de csak akkor ha az a pont több mint ami startnál volt -
eami
veterán
nekem tetszik hogy viszünk bele egy kis versenyt, legalább nem felejtek el ezzel is játszani
-
eami
veterán
Paranormal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PR-Telecom
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest