Hirdetés
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
marositech
senior tag
És akkor el kéne magyarázni mire való ez az egész erőltetett frissítői ablak (lásd kép).
Ráadásul kompatibilitási ellenőrrel. Ja amúgy azt vettem észre akinek HP-s gépe van, (bármilyen HP!!!) simán frissíthet 10-esre. 1 éves Asus/MSI/Acer notira még gondolkodik az M$, hogy frissíthető-e vagy nem.
Az egész átverés
és még én azt hittem a HP és a M$ csuhajdejóbarátok. Hát bullshit.
Tele van a net káromkodással akinek ilyen hangkártyával próbál OS-t frissíteni.potyautas: Elnézést kérek nem volt kedvem minőségi blogbejegyzést írni. Ígérem talán nem fordul elő.
-
Azt még elmesélhetnéd, mi célja ennek az erőltetett mű-népies nyelvezetnek?
-
Chaser
legenda
Ha régi gép nem csoda..ha új gép és nincs a géphez hivatalos w10 support akkor sem csoda. Viszont lehet kapni usb hangkártyát 500ft-ért.
-
mickemoto
őstag
Ugyan ez történt nálunk is a családban.Véletlen valaki ráklikkelt a frissítésre, mert gondolta abból baj nem lehet, majd szépen otthagyta a gépet és egy óra múlva már hangja sem volt.(HP 6930P)Egyébként van aki azt mondta ez még a jobbik eset, mert előfordul hogy a net csatlakozás megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még én azt hittem a HP és a M$ csuhajdejóbarátok. Hát bullshit.