- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
ghiottone #13 üzenetére
AOD működik már? Pontosabban engedik már használni? Ha se LED, se AOD, akkor a kijelző bekapcsolásával tudod csak ellenőrizni, hogy vannak-e értesítések? Vagy kitaláltak erre valami mást?
Egy ismerősöm iPhone-ról (7 Plus) váltott Samsungra (S9+), és hiányolja, hogy nincs benne (gyárilag) az a funkció, hogy felemeli a telefont, és bekapcsol a kijelző. Megszokta rajta. Gondolom, itt ilyen van.Amit én még várnék, mielőtt (OP1 és OP3 után) újra OP-telefont veszek:
- vezeték nélküli töltés (Note8-at 95%-ban csak így töltöm),
- IP68 (sosem vittem egy telefont se vízbe, de ne ezen múljon, ha mégis (véletlen) vízbe kerülne. Tudom, "elvileg" (szétszedős videók alapján) van ott tömítés bőven, de csak jobb lenne biztosan tudni, és nem a véletlenre bízni. Számomra.)
- Illetve már a Note8-nál sem szeretem ezt a parányi kis semmi alsó hangszórót, szóval a sztereó (és erős, dinamikus(abb)) hangszórópárt már igényelném.Szóval még várok.
Amúgy szerintem valahol el kellett kezdeni ezt a képernyőbe (alá) épített ujjlenyomatolvasó bevezetését, és ők ezt választották. Innentől jön a gyorsabb fejlődés talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest