Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Jó-jó, csak a hosszú bejegyzésben 966-ot írtál. Én azért megvárom míg kikerül hozzám Insideren kívül is. De ha kicsivel gyorsabb lesz, akkor már megéri a várakozást.

-
Zotya84
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Csak egy apró észrevétel: Nálam 14393.1066 a legfrissebb stabil verzió. Bár már kipróbálnám én is a CU-t már.
-
Zotya84
őstag
Nem tudom, de jó volna, ha lenne még rá készülék. Este meg felrakom, oszt meglássuk változik-é valami.
Ugyan sokmindenben elmarad a konkurensektől, de cserébe nincs is tele annyi szeméttel a rendszer, mint a többi - bár ezt csak mások készülékén láttam -, a stabilitásával nekem nincs gondom, fontos hasznosság számomra az ingyé offline navigáció, folyamatosan csiszolják, bővítgetik. Úgyhogy én sajnálnám ha valamelyik másikra kellene váltanom, mikor lelakom a mostani készülékem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest