- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
ja értem, te meg nem tudsz olvasni. egy szkájpon mégis mit kell beállítani? rendszergazdaként indítsam el hogy ne írja ki hogy nincs kamera, esetleg 535 kompatibilis módban? nem azt mondtam, hogy nem működik (bár lehet hogy nem megy, mert nem néztem tovább), hanem hogy hibaüzenettel indul. érted, hibaüzenet a Microsoft vasán a Microsoft szoftverével.a SIMA skype megy, kezeli a kamerát. SKYPE VIDEO. és ha már itt arcoskodsz, akkor légyszi mondd már el hogy hogy lehet a Vibert rávenni hogy csörögjön, és azt is mondd meg, hogy hogyan tudom a 620 -on 8.1 -en a visszaszámlálást lezárt kijelzővel működtetni (10 -en nem próbáltam, de ha a Viberből indulok ki akkor ONscreen esetén sem megy
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.
Várom válaszod, a kérdésekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest