Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

válasz weberzolee #80 üzenetére

Az Edge nekem eddig bejött, teszi a dolgát, rendben betülti az oldalakat, jól kezelhető. Lehet, hogy nekem alacsony az iényszintem, de teljesen rendben van nálam.

Messenger nálam is csinált furcsa dolgokat, remélem a hamarosan érkező teljesen új app megoldja ezeket a bugokat.

Milyen visszaszámláló progit használsz? Most kipróbáltam egy lágytojás főző appomat, teljesen jól fut háttérben, lock screen alatt is. Ezek a funkciók a legtöbb timernél beállíthatók. Winre is kb 20 féle visszaszámláló app van, vag több, szóval biztos találsz olyat, ami megy lock screen alatt. Már WP 7 latt is ment.

Élőcsempéről nem tudom, nekem wifivel is megy, de szerinem anélkül is, legalábbis ilyet még nem hallottam, amit írsz. Aztán lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.

Lockscreen alatt kell kb 1 sec, amíg befrissül, ha épp előtte megnézted az értesítést. Egy pillanatig még ott van. Nagyon picit lehet zavaró.

Nekem 650 van, a 620, meg az 535 lehet hogy hulladékok, nem tudom. Meg kérdés, hogy melyik win10-es build van fent neked.

Új hozzászólás Aktív témák