Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hűha. Ezt igazából az előző munkahelyemről kukáztam, mert ki volt dobva, le volt selejtezve, mert sérült és hiányos volt a csomagolása. Gondoltam, hogy hazaviszem, kipróbálom, ha jó akkor megtartom, mert úgyis akartam Jack-BT adaptert a kocsiba, hazavittem kipróbáltam és semmi baja nem volt. Örültem neki, hogy tudtam egy ilyet rodázni, ráadásul ingyen, ingyen még az ecet is édes
. Ez a neve amúgy MS-808 és amúgy [ez az] , ugyanígy néz ki. Amióta megvan majdnem 2 éve, teljesen hibátlanul megy és teszi a dolgát. Annyi, hogy az akksija nagyon picike és kb. 1 hetet bír nagyjából napi 1 óra zenehallgatással, anno elment ennél többet is. Aliexpressen nagyon olcsón vannak ilyenek pl.: [ez lenne az utódja] vagy valami komolyabb, nagyobb akksival. Neked mik voltak amik nem mentek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest