Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
sfdrakex #154 üzenetére
Azt látom, ezért is zárom rövidre, mert most már csak ez megy.
Nem olvastam még sehol rohamos hisztiket, hogy mennek szét a fülesek kábelei sétálás közben.
Ezt is jó tudni. Akkor gondolom az összes töltőkábel, ami meg még a sétálásnak sincsenek kitéve önmagukat semmisítik meg. Nem erősséged a logika sem amikor direktben tolod a kretént.
Szóval ha már a telefon bírja egész napot akkuval, zenét hallgatva, filmet nézve, tölteni elég éjjel, akkor mit is mondjak miért kell a jack, ha ott a type c kábel, meg van, az nem fordul körbe
Alig 10 hsz.-ben fejtettük ki az okot. Hajrá, olvass vissza.
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot.
Okés. Jöhet a túltolás szépen felsorolással, melyik megtörtént példa volt a túltolás (lol) vagy melyik racionális érv volt az. Annyira várom, túltoltuk az életet és a valóságot. Kemény.
Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.
Rossz hír. Az, hogy te nem értesz valamit, nem azt jelenti, hogy az túlzás, túltolás vagy bármilyen módon hülyeség.
Sinesol: Okés. Akkor tőled is jöhet a válasz: mi a tökömért kell dongle, adapter, elosztó, még 2 helyen potenciális zavar és hibaforrás, plusz egy újabb elhagyható és estenként retek drága katranc, mikor elfér a telóban ez az egész, mindig ott van és maximum a komplett telóval tudod elhagyni? Ez túllihegés lenne? Kétlem. Excelben kezdhetjük felsorolni a pro-kontra érveket, főleg olyanokat, amik nem a "nekem nem tetszik az a lyuk" jellegűek. A befutóra én merek nagy téteket rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest