Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szoktam direkt kretén lenni. Jó móka. Ment már tönkre ilyen miatt type C füles kábele? Nem olvastam még sehol rohamos hisztiket, hogy mennek szét a fülesek kábelei sétálás közben. Szóval ha már a telefon bírja egész napot akkuval, zenét hallgatva, filmet nézve, tölteni elég éjjel, akkor mit is mondjak miért kell a jack, ha ott a type c kábel, meg van, az nem fordul körbe
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot. Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot. Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.