- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #105 üzenetére
Hmm, pontosan mi az álláspontod? Komolyan kérdezem, mert sokmindenről szó van már, miközben az eredeti kérdésben meg lehet, egyetértünk.
Azzal egyetértek, hogy a gyártók erőszakosan nyomják a jack nélküli irányt. De azt is mondom, hogy még van lehetőség ellene szavazni a kasszáknál, ha ez annyira rossz, és a jack hiánya a nagyobb kompromisszum. (De arra számítok, hogy ez kb. eldőlt.)
Közben preventív jelleggel nézegetem is, hogyan tudom a tévé melletti Sennheiser RS185-öt, a számítógép melletti RS175-öt és a telefonhoz használt azt hiszem CX5.00-t kiváltani egy-két Momentum Wireless-szel. Talán még kényelmesebb is lenne BT alapon az egész, de a tököm akar rá annyit költeni. (Kevesebbet meg nem fogok, mert egyrészt rendszerben gondolkodom, másrészt a Momentumok tetszenek legjobban - az In-Ear Wireless, True Wireless, és 2.0 Wireless is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest