- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alkukirály
tag
Ötletnek jó, de a mostani világban felejtős.
Nem szabad elfelejteni, hogy egyre kevesebb lesz az emberek pénze, a Te gépeid pedig amortizálódnak, s fejleszteni is kell, az pedig nem kis pénz... -
Lenry
félisten
mi anno minden iskolai szünetben tartottunk LAN partyt, ma már maradok a szexi magassarkú csizmás nőknél és a forralt bornál
-
manoarc
senior tag
válasz
Thunderzolee #7 üzenetére
Köszi , tolmácsolom az illetékesnek de azért még jöhetnek a kommentek
-
-
Thome
veterán
Nem akarom elcseszni a kedved, de a mai pénztelen világban kb halott ötlet.
Tán óradíjban lehetne még profitálni belőle, de így is elég valószínű a bukta.. Példaképp 500ft/óra/gép.
-
7600 GS
addikt
Én támogatom az ötletet, de sajna kecskeméti vagyok.
De mindenesetre sok sikert hozzá, biztos van felvevőpiaca az ilyen dolognak, mert LAN-ozni egy életérzés.
Marci
-
manoarc
senior tag
válasz
macimeister #3 üzenetére
Igen az 5k reálisabb , gyerünk még kommenteljetek !
-
macimeister
aktív tag
Nem azt a világot éljük, hogy valaki is kiadjon egy éjszakáért 15 rongyot. Akinek pedig nem akadály annak van gépe is és megoldja. Én spec maximum 5 ezret adnék egy éjszakáért, függetlenül attól, hogy otthon milyen gépem van és mennyire vagyok tehetős. Inkább a helyre hajtanék rá ahol tudnának az emberek lanpartyt csinálni mert pl senkinek sincs akkora háza. A komplett konfigokkal felszerelt terem szerintem bukta. Főleg, hogy nagyon hamar nem érnek a konfigok semmit és legalább 10 csúcskonfigot kellene fenntartani. És persze amit te is említettél, hogy mindenki a saját cuccát szokta meg
-
nincsisbéla
aktív tag
Sosem jártam lan partykra.
Ha hideg volt, akkor mi a kocsmában kötöttük ki suli után.
De sok sikert a haverodnak a beindításához!
-
bbazs96
tag
Fantasztikus ötlet! A költséget nem tudom hova tenni. Egy buktatója lehet neki, hogy sajáton mindenki szívesebben kockul.( Én legalábbis így vagyok vele, még ha a gépem nem is egy Fekete Laci, ami kell, azt elviszi) Egyébként jó az ötlet, nagyon tetszik. Egy éjszakára 17.00-másnap 10.00 egy 10-15k-t szerintem elkérhettek érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest