Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz
Psychonaut #10 üzenetére
Ne csináljunk úgy, mintha nem tudnánk, ki futtatja őket és kinek a szálai vannak benne. Hatalmas összeggel fogadnék rá, hogy a szervezett bűnözés áll mögötte. És szerintem nem is vesztenék.
-
nem_tom
őstag
(#4) aero., (#5) nike_:
Sajnos nem sokat tudok az új médiatörvényről, de ezek alapján biztosan nem jó. (igen, vagyok ennyire tájékozatlan) Majd jobban utánajárok.
-
monsta007
tag
nekem nemmegy
há most honnan töccsem le a cod128-at?
-
Hát, megy minden, pedig ötödike van...
-
Иван
őstag
Naja, ez a tpb mondja másokr ahogy etikátlan meg illegális meg fúde rossz, ez olyan bagoly mondja verébnek, nagy a fejed szindróma
Ennyi erővel a cosa nostra is tiltakozhatna ellene, kb annyira hiteles.
Amúgy meg nem érdekel ez a törvény, ahogy elnézem csomó jó dolog is van benne pl híradók szabályozása. Tényleg vicc, hogy némely adó híradója putrihíradó, csak rendőrségi dolgokról szól... -
Cthulhu Dawn
őstag
Imádom, hogy Magyarország mindig valami hasonlóan negatív hírként szerepel a külfoldországi médiákban.
-
nike_
addikt
December 21-én a vezető magyar párt elfogadta az új médiatörvényt, amely az egyik legnyomasztóbb és legdemokratikátlanabb Európaszerte, ráadásul néhány aggasztó dolgot is tartalmaz.
Hogy megmutassuk törődésünket az alapvető jogokkal, és a szólásszabadsággal szemben (asszem így nyelvtanilag helyes magyarul, de nem biztos), január 5-én 24 órára beszüntetjük online tevékenységünket.
néhol hibás, mert arra nem tudok magyaros kifejezést.
-
nem_tom
őstag
Magyar fordítást lehet kérni?
-
CséZé
őstag
politika és warez, ban pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest