Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mediterrán DLC" mondjuk Spanyol, Portugál városokkal, Bővíthetnék a Francia és az Olasz térképet is
Igen, ezek nagyon kellenének. Bár én már rég nem vettem elő a játékot, de mégiscsak "Euro", akkor azért jó volna, ha végre egész Európa bekerülne, mert megjelenéskor nagyon kicsi volt a terület (legalábbis európai szemmel). Most már alakulgat, de ott keleten volna még mit adni a hivatalos térképhez.
Sent from my keyBoard
-
kaszaking
tag
Végre valamit adnak Magyarországhoz is Ez a 2 új város illetve az autópályák illetve területei vajon mennyire fognak hasonlítani a valósághoz?
-
kentucky
őstag
Királyság, 55-ös főút is benne lesz
-
flymi
addikt
Tök jó! Kár, hogy csak két város, de csak folytassák így tovább!
Aztán jöhet egy hivatalos "Mediterrán DLC" mondjuk Spanyol, Portugál városokkal, Bővíthetnék a Francia és az Olasz térképet is.
Telhetetlen vagyok!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- PS5 Slim Digital - 21 hó garancia
- 2 db Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- PS4 Slim 3 kontroller és 3 játék
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással