- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mediterrán DLC" mondjuk Spanyol, Portugál városokkal, Bővíthetnék a Francia és az Olasz térképet is
Igen, ezek nagyon kellenének. Bár én már rég nem vettem elő a játékot, de mégiscsak "Euro", akkor azért jó volna, ha végre egész Európa bekerülne, mert megjelenéskor nagyon kicsi volt a terület (legalábbis európai szemmel). Most már alakulgat, de ott keleten volna még mit adni a hivatalos térképhez.
-
kaszaking
tag
Végre valamit adnak Magyarországhoz is
Ez a 2 új város illetve az autópályák illetve területei vajon mennyire fognak hasonlítani a valósághoz?
-
kentucky
őstag
Királyság, 55-ös főút is benne lesz
-
flymi
addikt
Tök jó! Kár, hogy csak két város, de csak folytassák így tovább!
Aztán jöhet egy hivatalos "Mediterrán DLC" mondjuk Spanyol, Portugál városokkal, Bővíthetnék a Francia és az Olasz térképet is.
Telhetetlen vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az SCS Software a mai friss blogbejegyzésében egy kis betekintést nyújtott a hamarosan érkező 1.19-es frissítéshez. Úgy...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest