- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
-
Epic79
tag
Mármint külső olvasóval?
-
macimeister
aktív tag
-
Epic79
tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
"Látom rajta, hogy linux lesz rajta, de az már biztos, hogy kisebb erőforrás igényűt kell keresnem." az egyik valasz
udv
neduddki
mod: Epic79: a kidobasra szant 128as cf-en futkarozott sanja sambaval mar nem eleg
-
Epic79
tag
Hjah! Akkor több ötletem nincs minthogy a ide vezérlő ment tönkre. Ha semmilyen vinyóval nem hajlandó működni. Live cd-k mennek rajta? Bár a kettő nem egy ide csatin vannak emlékeim szerint.
-
macimeister
aktív tag
-
Epic79
tag
Azóta mintha frissítettél volna bios-t. De aztán lehet, hogy félre olvastam.
-
macimeister
aktív tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
slitaz?
udv
neduddki
-
Epic79
tag
Pedig egy 60 gigásat nem fog elvinni!
Eredetileg 6,4 és 10 gigás vinyókkal szórta az ibm anno. -
macimeister
aktív tag
-
Epic79
tag
Üdv!
Nekem 600x-em van. Tökéletesen kezeli a 20gb-os vinyót! A trükk annyi, hogy IBM, vagy Toshiba, vagy Hitachi vinyó legyen. És ezekből is a régebbi kiadások. CF karit nem fogja kezelni.
-
macimeister
aktív tag
-
Ringman
félisten
Cicamicás kártya
világosítsatok fel, hogy ezmiez, mert még megtippelni sem tudom.
-
macimeister
aktív tag
-
törölt tag
Cicamicás kártya nagyon lassú lesz, szerintem felesleges pénzkidobás.
-
telescreener
tag
Nekem egy 600E-m van most fejeztem be a kipofozását, még a tetejét is lefestettem, mert eza borítás ami rajta volt már eléggé ragadt, és mállott. Nekem még meg van az aksim, de már halott az is, a gyári 6.4es vinyó pedig még mindig szépen megy
-
macimeister
aktív tag
-
@TOM
csendes tag
-
macimeister
aktív tag
penre települ, de bootolni már nem bootol. Szerintem nem kap kraftot. Van rajta a kátyán táp bemenet, de akkor se

-
macimeister
aktív tag
-
macimeister
aktív tag
open! Hátha akad valakinek ötlete

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eredetileg 6,4 és 10 gigás vinyókkal szórta az ibm anno.
Talán még valami laza live linux és cd ről bootoltatni, de igazából sok értelme nincs. Sajnos kiöregedett szegényke