- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
a legfontosabbat hagytam csak ki, a kijelző, ha nem pwm mentes akkor mindegy milyen, nekem nem jó, nem bírja a szemem
a 746-os ipst nbc-n pwm-esnek mondták, nos, nem azse a szemem, se a telefonom szerint
és a billzet backlit, bár sztem a non-backlitek billzete reszponzívabb, a backlitesé valahogy lágyabb
és félreértés ne essék, nem akarom rád tukmálni, 746-ot nem árulokviszont bitang jó gép "apróért", h most 1,5kg v 1,7, az meg már sztem olyminegy' kategória
optika helyére mehet tartalék akku is, de ahogy láttam akár még projektor is, de azt biztos nem veszek hozzáés ultrabay, csak egy retesz és kinn van a dvd/akku/bármi
-
Chaser
legenda
dehogynem szabad újat venni, azt mondtam én h csinálom
a matek nálam:
használt, 14"/1,7kg , fhd ips, elég kraft, 6. gen, ssd-vel, rammal tetszés szerint bővíthető, újszerű állapot, remek kaszni, felsőkategória, 100e ft alatt
újan ugyanez 3-400e
no, részemről ebből veszek 3-4 darabot "kifullozva" egy új árán, más meg vegyen újat ha akar
látnál egy ilyen fujit, sztem nem kérdeznél sokat, már jó ideje figyelem őket, de nem kamu amiket írnak
c2d-ig bezárólag tp vonalon voltam, utána jött az elitebook ivy bridgig bezárólag, delljeim is voltak közben, de hol a tp volt jobb, hol a hp azonos kategóriában, és most jött el a fuji korszak ( :
nem tudom hány gene kersztül vitték ezt a kasznit, 3. gen és 6. gen háza is ugyanaz, negyediké is, többit még nem néztem, 3. gennél még nem volt szervizablak hdd-nek, az mondjuk elég balf@sz lépés, de 4. gentől van
egy db gépnél volt 0% zsanér holtják, a hp 8540-nél, legalábbis amivel én találkoztam, eddig, a fujinál is megoldották, van itt pár gép, különböző genekből, mindnél 0% holtjáték van
no nekem ezért nem kell új
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest