Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizzafutar
aktív tag
Nem megy. Igaz, az enyém DVB-T, de a BDA megegyezik, ettöl meg még működhetne!
A logban ilyet látok:
3078] [DS_MNG]:VideoCodec/GUID:Null (No Video)/{C1F400A4-3F08-11D3-9F0B-006008039E37}
3078] [DS_MNG]:AudioCodec/GUID:Null (No Audio)/{C1F400A4-3F08-11D3-9F0B-006008039E37}
3078] ERROR: ConnectionMediaType Failed!
3078] DSK
-
Pizzafutar
aktív tag
Egyrészt igen, a digitv is digitálisan ad (az analog műholdas adást indítani régóta nem divat), másrészt a digitv azért is olcsó, mert takarékoskodik a sávszélességgel - kizárt hogy HD-ben adjon, valamint az is, hogy a mai beltéri egységei dekodolni tudják a HD adást.
Az előfizetéses szolgáltatók a csatornákat kódolva adja. Ha megnézed a beltérit, van benne egy bankártya méretű kártya, az a kulcs. Ha DVB-S tv-tunerel akarod fogni, olyant kell venned, ami ezt a kártyát fogadja (CI modul, ha jól tudom).
Gyakran a társaságok összekapcsolják a beltérit a kártyával, azaz a kártya csak abban a beltéri egységben működik. Ilyenkor esélyed sincs a vételre! -
Pizzafutar
aktív tag
Sajnos a DvdDream - a tegnap esti tesztem alapján - nem támogatja a Hauppauge kártyákat. Amivel teszteltem:
- AMD X2 4200, 2 MB RAM
- GF 7900 GS videókártya
- Hauppauge HVR-1300 DVB-T hibrid tuner
- 21" monitor, 1680x1050 felbontásWindows Vista 64:
A kártyához tartozó WinTv legújabb 6.4-es változata megtalálja a HD csatornákat. A hang szól, de kép nincs.Linux:
Miután a tranzponder frekvenciáját megadtam, a dvbscan megtalálja az m1 HD és az m2 HD csatornákat. Két programmal kipróbáltam, mindkettő van kép és hang is! A hang megfelelő minőségű, a képpel azonban van néhány probléma. Az egyik, hogy a feltehetően analóg forrásból származó filmben sokkal jobban látszanak az analóg rendszer hibái, a kép pöttyös, zajos. A lényegesebb, hogy a számítógép láthatóan nem tudja feldolgozni a HD stream-en áramló adatmennyiséget, a kép finoman akadozik 100%-os CPU terheltség mellett. Összeségében kevésbé élvezhető, mint a nem HD adás!Még annyit tennék hozzá, hogy az adást egy szoba antennávla fogtam egy III. kerületi panel lakásban, ahol az adóra nem volt rálátásom. Elég nehéz volt megfelelően beállítani, de végeredményben a jel vételi minősége megfelelő volt!
-
Pizzafutar
aktív tag
Helyesbítek, 610 MHz-n ott az M1és az M2 HD.
Hauppauge WinTV a hangot behozza, kép sajnos nincs. -
Pizzafutar
aktív tag
Számomra a topic végignyálazása után sem tiszta, hogy a DVB-T sugárzásban lesz-e HD csatorna az elkövetkező 1-2 hónapban?
Egyáltalán, a DVB-T adás nem kisérleti beindítására van már menetrend?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest