Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Már nem azért de ez milyen gyakran esik meg?
Meg szerintem egy 80 kilós ember elvágódásából keletkező erőket nincs olyan táska ami kivédene anélkül, hogy dög nehéz legyen vagy órmótlan. Én meg 16 évesen taknyoltam el egy fémvázas hátizsákkal és az is elgörbült pedig akkor csak 60 kg körül voltam. Pedig nem volt egy gagyi darab a táska.Ilyen alapon ha hátba lő a KGB az ellen se véd...
-
válasz
lazlogogola
üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Ha hanyatt esel akkor az egész táska védi a laptopot, fényképezőstül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Meg szerintem egy 80 kilós ember elvágódásából keletkező erőket nincs olyan táska ami kivédene anélkül, hogy dög nehéz legyen vagy órmótlan. Én meg 16 évesen taknyoltam el egy fémvázas hátizsákkal és az is elgörbült pedig akkor csak 60 kg körül voltam. Pedig nem volt egy gagyi darab a táska.